Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Βυθίστηκε στο πένθος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Αυτή την ώρα αποχαιρετά αγαπημένο του πρόσωπο

28 Φεβρουαρίου 2020 11:38
Βυθίστηκε στο πένθος ο Νίκος Χατζηνικολάου

Βαρύ είναι το πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου και όχι μόνο, αφού σήμερα, είναι η κηδεία του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/02).

Συγκεκριμένα, αυτή την ώρα, στη Μητρόπολη Αθηνών, βρίσκεται πλήθος κόσμου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο) για να αποχαιρετήσουν τον ταλαντούχο ηθοποιό. Ανάμεσα σ αυτούς, βρίσκεται και ο παρουσιαστής του ANT1, μαζί με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, αφού είχαν μια ιδιαίτερη σχέση. Συγκεκριμένα, τους ένωνε μια άγνωστη συγγένεια!

Ποια η συγγένεια αυτή;

Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό συγγένεια ενώνει τον Κώστα Βουτσά με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να πει κανείς ότι είναι από το ίδιο σόι, αφού συνδέονται μέσω των συντρόφων της ζωής τους!

Συγκεκριμένα, το 1965, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε την Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα.

Η Έρρικα και η αδερφή της, Μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές Μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Ήταν ίσως το πιο λαμπρό δίδυμο της εποχής. Υπήρξαν άλλωστε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα του καλλιτεχνικού χώρου και από τις πιο όμορφες γυναίκες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Πού κολλάει ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη και πεθερά του δημοσιογράφου! Άρα η πεθερά του ήταν αδερφή με την πρώην σύζυγο του Κώστα Βουτσά! Ή αλλιώς, η κόρη του Βουτσά και η σύζυγος του Χατζηνικολάου είναι πρώτες ξαδέρφες!

Κώστας Βουτσάς: Ο συγκινητικός τρόπος που τον αποχαιρέτησε για πάντα ο καλλιτεχνικός κόσμος

Ασύλληπτο θρήνο έχει προκαλέσει ο χαμός του Κώστα Βουτσά. Συντετριμμένα είναι αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ συνάδελφοι του και όλοι η ελληνική showbiz τον αποχαιρετά με συγκινητικά μηνύματα, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

Ο Λευτέρης Πανταζής, δημοσίευσε μια αδημοσίευτη οικογενειακή φωτογραφία του ηθοποιού. Με χαμόγελα ευτυχίας, είχαν ποζάρει, όταν ο μικρός Φοίβος ήταν ακόμη μωράκι στο καρότσι του... Διαβάστε ποιοι ακόμα καλλιτέχνες τον αποχαιρέτησαν στο youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share