Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θλίψη για τον Γιάννη Μπέζο - "Κατέβαινα να πάω στο γύρισμα και..."

Έπαθε σοκ!

27 Φεβρουαρίου 2020 09:10
Θλίψη για τον Γιάννη Μπέζο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη στο πανελλήνιο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/02). Άφωνος έμεινε ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, στο άκουσμα της είδησης.

Ο σπουδαίος ηθοποιός που πέθανε στα 88 του χρόνια, θα μείνει στην ιστορία της χώρας μας, για το σπάνιο ταλέντο του, αλλά και το μοναδικό χιούμορ του.

Ο καλλιτεχνικός χώρος, όπως θα δείτε εδώ, πενθεί για τον χαμό του μεγάλου ηθοποιού καθώς ο Κώστας Βουτσάς, ήταν ένας αξιολάτρευτος άνθρωπος που λάτρευαν πολλοί. Ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος συγκλονίστηκε από την είδηση του χαμού.

Το πρωί της Τετάρτης (26/02), ο Γιάννης Μπέζος μίλησε τηλεφωνικά στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα". Τι είπε για τον θάνατο του ηθοποιού;

"Ομολογώ ότι με αιφνιδιάσατε, πριν 3 λεπτά το έμαθα από εσάς. Κατέβαινα να πάω στο γύρισμα και με ενημερώσατε εσείς. Πρέπει να πω ότι είναι σαν να έφυγε από μπροστά μας η εικόνα των νιάτων μας. Δηλαδή αυτή η φοβερή φιγούρα που σφράγισε την ελληνική κωμωδία στον κινηματογράφο... Είχαμε δουλέψει με τον Κώστα Βουτσά μαζί και στο θέατρο και στην τηλεόραση...".

Δείτε το βίντεο:

Σε λαϊκό προσκύνημα σήμερα η σορός του Κώστα Βουτσά

Σε ηλικία 88 ετών έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, μετά από 20 ημέρες μάχης που έδωσε στην Εντατική.

Σήμερα Πέμπτη από τις 09:30 το πρωί μέχρι τις 19:30 το απόγευμα η σορός του Κώστα Βουτσά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών. Με την χήρα Αλίκη Κατσαβού να λυγίζει μπροστά στην κάμερα, μιλώντας για τον χαμό του!

Ο αιώνιος έφηβος του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστας Βουτσάς, που σφράγισε με την 70χρονη πορεία του στην υποκριτική μια ολόκληρη εποχή, θα κηδευτεί την Παρασκευή στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, όπου και παραχωρήθηκε τάφος από τον δήμο Αθηναίων.

Την Παρασκευή, στις 9 το πρωί, η σορός θα τοποθετηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών για την οικογένεια, μέχρι τις 11, ενώ, όσοι το επιθυμούν, θα μπορούν επίσης εκείνο το διάστημα και μέχρι να κλείσουν οι θύρες για τους οικείους του, να αποχαιρετήσουν τον μεγάλο ηθοποιό. Αμέσως μετά, θα ξεκινήσει η νεκρώσιμη ακολουθία, ενώ θα ακολουθήσουν οι επικήδειοι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share