Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πένθος για τον Μάρκο Σεφερλή!

Ραγίζει καρδιές με τα λόγια του!

26 Φεβρουαρίου 2020 12:45
Πένθος για τον Μάρκο Σεφερλή!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Μάρκος Σεφερλής! Ο λόγος; Μα φυσικά ο θάνατος του Κώστα Βουτσά.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο αγαπημένος σε όλους ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, ύστερα από 19 ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν. Την είδηση του θανάτου, πρώτος μετέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος, όπως θα δείτε εδώ μίλησε για τον φίλο του με τρεμάμενη φωνή.

Ο καλλιτεχνικός χώρος, πενθεί για τον χαμό του μεγάλου ηθοποιού, καθώς ο Κώστας Βουτσάς είχε βοηθήσει με τον δικό του τρόπο αρκετούς ανθρώπους που βρίσκονταν δίπλα του. Ένας από αυτούς είναι και ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, αποχαιρέτησε τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον ηθοποιό και την γυναίκα του, Έλενα Τσαβαλιά και έγραψε στη λεζάντα:

"Εμείς κοιτάμε αλλού, εσύ κοιτάς μπροστά! Γιατί πάντα κοιτούσες μπροστά! Έβλεπες τη ζωή με άλλο μάτι! Το μόνο που ήθελες, ήταν να κάνεις τους ανθρώπους γύρω σου να γελάνε! Και αυτούς που ήταν κάτω από τη σκηνή, αλλά και αυτούς που ήταν πάνω στη σκηνή, μαζί σου!

Δεν θα ξεχάσω το νούμερο που παίξαμε μαζί στην επιθεώρηση και δεν μπορούσα να πω κουβέντα από τα γέλια! Και κάθε βράδυ μου έκανες κάτι διαφορετικό, γιατί ήξερες ότι θα γελάσω! Γιατί ήθελες να με βλέπεις να γελάω! Ήξερες ότι με κάνεις ευτυχισμένο κι αυτό σου άρεσε πάρα πολύ! Δεν θα ξεχάσω τα λόγια που μου είπες ένα βράδυ στο θέατρο Άλσος μετά την τζενεράλε! Δεν θα ξεχάσω τα λόγια που έλεγες κάθε φορά που συναντιόμαστε και μάλιστα τα φώναζες δυνατά μπροστά στον κόσμο!

Κι εγώ ντρεπόμουνα, κοκκίνιζα, γιατί ήταν σπουδαία λόγια από έναν σπουδαίο ηθοποιό! Αλλά τα έλεγες, γιατί ήσουν σπουδαίος άνθρωπος! Τώρα όμως δεν ντρέπομαι, δεν κοκκινίζω και μπορώ να φωνάξω κι εγώ δυνατά ότι ήσουν τεράστιος! Και σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος!

Καλό σου ταξίδι Κώστα! Η καλοσύνη σου, η γενναιοδωρία σου και η στάση ζωής σου θα μας οδηγεί και θα μας συντροφεύει πάντα!"

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share