Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Τι συνέβη;

26 Φεβρουαρίου 2020 08:35
Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Παπαδάκη!

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Γιώργος Παπαδάκης, αφού έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του φίλος, Κώστας Βουτσάς.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, μάθαμε μέσα από την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" την τραγική είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου Αττικόν. Η κατάσταση της υγείας του, αν και ήταν κρίσιμη, παρέμενε σταθερή, με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι. Ωστόσο, δεν άντεξε και απεβίωσε.

Την ανακοίνωση για τον θάνατο την έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος ήταν πολύ καλός φίλος με τον ηθοποιό, και όσο να 'ναι αυτή η άσχημη είδηση του στοίχισε. Ο παρουσιαστής είπε με τρεμάμενη φωνή: "Ψάχνουμε εδώ και 15 λεπτά, μια είδηση άσχημη που μας ήρθε. Γιατί δυστυχώς ένας άνθρωπος που αγάπησες εσύ, εγώ, ο Γιώργος, η Αλεξάνδρα, όλοι η Ελλάδα, ένας άνθρωπος, ο οποίος μας χάριζε γέλιο και αισιοδοξία, ο Κώστας ο Βουτσάς δεν είναι πια μαζί μας. Ο αγαπημένος φίλος, προσωπικά αγαπημένος φίλος Κώστας Βουτσάς, έφυγε 4:20 τα ξημερώματα. Δεν άντεξε. Νοσηλευόταν αρκετές μέρες στο νοσοκομείο Αττικόν με λοίμωξη του αναπνευστικού".

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση του θανάτου παρακάτω:

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης - "Ή να ανακαλέσει ή να..."

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης, πριν λίγες ημέρες και κατά την διάρκεια σύνδεσής της εκπομπής με τον δικηγόρο των γονέων του νεκρού βρέφους, το οποίο έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ο κ. Μπάκρι μίλησε στον ΑΝΤ1 και σημείωσε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις.

Ακόμη είπε πως το παιδί θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή που θα ορίσει η οικογένεια, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει την άμεση απελευθέρωση του πατέρα, καθώς δεν προκύπτουν, όπως είπε, κατηγορίες σε βάρος του.

Αναφερόμενος στον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή έκανε λόγο για "σαχλαμάρα ιατροδικαστή". Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή, ο οποίος είπε: "Ή να ανακαλέσει ή να πηγαίνει με ελαφρά πηδηματάκια ο κύριος" τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δικηγόρο να ζητά τελικά συγγνώμη.

Οι γονείς του παιδιού, όπως θα δείτε εδώ, υποστηρίζουν πως δεν υπέστη κακοποίηση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, οι γονείς αποδίδουν τις κακώσεις που φέρει στα υπόθετα που είχαν συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία του βρέφους από ίωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share