Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πρόβλημα υγείας για την Μαρία Κορινθίου! (photo)

Το μήνυμά της στο instagram!

25 Φεβρουαρίου 2020 20:37
Πρόβλημα υγείας για την Μαρία Κορινθίου! (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κάποιο πρόβλημα υγεία φαίνεται ότι αντιμετωπίζει η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Κορινθίου, η οποία έσπευσε να μας ενημερώσει μέσω του instagram της! Ενώ, στο παρελθόν είχε προβεί σε μια αποκάλυψη για την σχέση της με την αξεπέραστη Ζωή Λάσκαρη!

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός σε ανάρτησή της ανέφερε πώς για λόγους υγείας δεν θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

«Η σημερινή παράσταση «Jordan» δυστυχώς ακυρώνεται λόγω προβλήματος υγείας. Απολογούμαστε και ζητάμε την κατανόησή σας» , έγραψε χαρακτηριστικά, με τους followers της να την ρωτούν από ενδιαφέρον τι της συμβαίνει και να της εύχονται περαστικά.

Κώστας Βουτσάς: 19η και πιο κρίσιμη μέρα στην ΜΕΘ - Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα

Συνεχίζει να δίνει την μεγάλη μάχη για την ζωή του ο Κώστας Βουτσάς, ο οποίος νοσηλεύεται για 19η μέρα στην ΜΕΘ του Αττικού Νοσοκομείου, ενώ πριν λίγες μέρες προχώρησε και σε κρίσιμη επέμβαση!

Μάλιστα το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται εξέδωσε και ιατρικό ανακοινωθέν: «Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας. Μεταφέρθηκε την ίδια ημέρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται για 15η ημέρα, τραχειοστομημένος και με περιοδική μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και της νεφρικής του λειτουργίας. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη».

Η Θεοδωρά Βουτσά, με ανάρτησή της στο facebook και τον προσωπικό της λογαριασμό ευχαριστεί δημόσια το νοσοκομείο «Αττικόν» και εκφράζει την αισιοδοξία της για την πορεία της υγεία του πατέρα της, Κώστα Βουτσά.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει όλους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση. Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγος του και η οικογένεια του- και Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη. Να είστε όλοι καλά. Ευχαριστούμε πολύ! Με αγάπη από τον Κώστα και την οικογένεια του», έγραψε η Θεοδώρα Βουτσά. Ωστόσο, εμείς είμαστε εδώ, για να σας παρουσιάσουμε και όσα δεν ξέρετε για τον αγαπημένο ηθοποιό, όπως είναι οι γυναίκες της ζωής του, αλλά και τα παιδιά του.»

Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο,...

Posted by Theodora Voutsa on Saturday, February 22, 2020
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share