Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αποκάλυψη-«βόμβα» από τον «Κατακουζηνό»! Ήταν παντρεμένος για δύο χρόνια! (video)

Σοκ!

25 Φεβρουαρίου 2020 11:45
Κωνσταντίνου και Ελένης: Αποκάλυψη-«βόμβα» από τον «Κατακουζηνό»! Ήταν παντρεμένος για δύο χρόνια! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε ο Χάρης Ρώμας, με τον «Κατακουζηνό» του «Κωνσταντίνου και Ελένης» να αναφέρεται στο γάμο που είχε κάνει για δύο χρόνια.

Ο πολύπειρος ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για το γάμο που είχε γίνει... ινκόγκνιτο και από τρομερό έρωτα, αλλά έμελλε να μην έχει το καλύτερο δυνατό τέλος. Δείτε, επίσης, τι λέει για τη 10ετή του σχέση.

Λίγα χρόνια αργότερα, όμως, όπως αποκάλυψε στο «Ενώπιος Ενωπίων», συνειδητοποίησε πως η τότε γυναίκα του ήταν παντρεμένη με τρία παιδιά. Αυτό έγινε σε ένα περιστατικό, όπου το ένα από τα παιδιά της, του τραβούσε το παντελόνι, λέγοντας πως είναι «η Κατακουζήνα».

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δεν θα την γνώριζε ούτε ο Κατακουζηνός! Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα η Θοδώρα!

Έχετε δει πώς είναι σήμερα η απατεώνας "Θεοδώρα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης;

Στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 είχε υποδυθεί την απατεώνα "Θεοδώρα Σκοπελούζου" στο επεισόδιο "Η καλή Σαμαρείτης", φέρνοντας τα πάνω-κάτω στη ζωή των δύο πρωταγωνιστών! Ευτυχώς δεν ανήκει στους ηθοποιούς της σειράς που έχουν φύγει από την ζωή!

Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε το καλοκαίρι στο θέατρο Βράχων, όπου έδωσε το "παρών" για να παρακολουθήσει την παράσταση "Δον Ζουάν".

Όπως θα διαπιστώσεις, η εικόνα της δεν έχει αλλάξει πολύ και, όπως φαίνεται, ο χρόνος της έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι αλλαγές στην εμφάνισή της είναι πολύ μικρές.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Αγαπημένος ηθοποιός της σειράς στην εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα 20 χρόνια μετά!

Έχουν περάσει 20 χρόνια από το τέλος της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, "Κωνσταντίνου και Ελένης", αλλά συνεχίζει να απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό.

Αποτελεί σταθερή αξία, και τα νούμερα τηλεθέασης ακόμα χτυπάνε "κόκκινο". Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους χαρακτήρες της σειράς, που μας συνοδεύουν τόσα χρόνια, και για αυτό εντοπίσαμε το αφεντικό του μπαρ, που δούλευε η Ελένη Βλαχάκη, στην εκπομπή του...Σάββα Πούμπουρα, 'Best Friends Fear'!

Τον Στέφανο Τραγανό τον είδαμε στο επεισόδιο "Οι δούλες του Κατακουζένε", και πρόσφατα στην φάρσα του Πούμπουρα στην Ειρήνη Κολλιδά, όπου έπαιζε τον γιατρό. Τι λέτε μοιάζει ή έχει αλλάξει τελείως;

Κωνσταντίνου και Ελένης: Θυμάστε τον θείο της Ελένης Βλαχάκη; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Τον Τζώνυ, τον θείο της Ελένης Βλαχάκη, από τη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης, τον θυμάστε; Ψάξαμε και βρήκαμε τι κάνει και που είναι σήμερα!

Εμφανισιακά δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου και στο πρόσωπο παραμένει ίδιος με τον Τζώνυ που γνωρίσαμε στο αγαπημένο σήριαλ.

Ο Τζώνυ στην σειρά κράτησε το δικό του όνομα αφού στην πραγματικότητα λέγεται Τζώνυ Βαβούρας και εκτός από ηθοποιός είναι και μουσικός. Ο ίδιος έχει τραγουδήσει σε συναυλίες και επί σκηνής τα έχει «σπάσει» με τα κομμάτια του.

Ο ίδιος είχε επιλέξει να μην συνεχίσει ως ηθοποιός, -όπως έκανε ένας ακόμα αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά- αλλά ως μουσικός, καθώς ήταν κάτι που αγαπούσε περισσότερα.

Θυμάστε την Ρόζμαρι από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα, 20 χρόνια μετά, είναι μια άλλη!

Στην πρεμιέρα της παράστασης «Τζάσμιν», πριν 2 μήνες, πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους τους συντελεστές της παράστασης.

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Ισαβέλλα Βλασιάδου που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο «Ρόζμαρι» στην τηλεοπτική σειρά του ANt1 «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει πολλά χρόνια, δεν έχει αλλάξει πολύ. Βασικά θα λέγαμε δεν έχει αλλάξει καθόλου, σε αντίθεση με την νοσοκόμα της σειράς που σας παρουσιάσαμε χτες!

Δείτε την παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Κωνσταντίνου & Ελένης: Το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο που δεν παίζεται στην τηλεόραση αλλά φτάνει τα 2.000.000 προβολές στο διαδίκτυο

Αυτό το επεισόδιο από το Κωνσταντίνου και Ελένης, έχει 2.000.000 προβολές! Στην τηλεόραση, δεν το παίζει ποτέ ο ΑΝΤ1, ο λόγος ανατριχιάζει και μόνο αν είστε διαβασμένοι fans θα το βρείτε!

Το διαδίκτυο βούηξε πριν χρόνια για το απαγορευμένο επεισόδιο της σειράς, το οποίο παρά της επαναλήψεις, δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη. Επίσης Αυτός ο ηθοποιός από το Κωνσταντίνου και Ελένης, εξαφανίστηκε! Τον θυμάστε;

Το 46ο επεισόδιο με τίτλο "Η τελευταία μέρα του κόσμου", προβλήθηκε το Δεκέμβριο του 1999 και πραγματευόταν τα όσα κυκλοφορούσαν τότε για το τέλος του κόσμου, το οποίο επρόκειτο να επέλθει στη γη με την αλλαγή της χιλιετίας. Ίσως και αυτός να ήταν ο λόγος που οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 επέλεξαν να εξαιρέσουν το επεισόδιο αυτό από τις επαναλήψεις, γιατί προδίδει την "ηλικία" της σειράς και την κάνει να δείχνει παλιά.

Αλήθεια ή όχι; Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με βεβαιότητα! Η φήμη του "σπάνιου επεισοδίου" πάντως συνέβαλε ώστε να κάνει ρεκόρ views στο διαδίκτυο ξεπερνώντας το 1 εκατ.

Ιδού:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share