Τρίτη, 07 Απριλίου 2020

Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Εκτός ANT1 και σήμερα!

25 Φεβρουαρίου 2020 08:59
Αγωνία για τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Εκτός "αέρα" ήταν και σήμερα, Τρίτη, ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", Γιώργος Παπαδάκης! Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Συγκεκριμένα, η εβδομάδα ξεκίνησε, με τον δημοσιογράφο, Νίκο Ρογκάνο, να έχει πάρει τη θέση του παρουσιαστή. "Μη φοβηθεί ο κόσμος που με βλέπει. Είναι Δευτέρα, αρχή της εβδομάδας, δεν θέλω να μπερδεύονται. Είπα να έρθω να σας δω κι εγώ. Είμαι εκτάκτως εγώ σήμερα εδώ, ήρθα να συντροφέψω τους συναδέλφους μου. Ο Γιώργος είναι άρρωστος από την Πέμπτη με πυρετό και βήχα. Χτύπησε 40άρια και κάθισε προληπτικά στο σπίτι σήμερα για να είναι μαζί σας αύριο", είπε ο παρουσιαστή χθες (24/02).

Ωστόσο, ούτε σήμερα ήταν στο πλατό ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς απ' ότι φαίνεται, η γρίπη τον έχει "χτυπήσει" για τα καλά. Ο παρουσιαστής, βασανίζεται με πυρετό εδώ και πολλές ημέρες και όπως είναι λογικό, ο οργανισμός του έχει εξασθενήσει. Γι αυτό τον λόγο, προτίμησε να μείνει σπίτι του. Για να δούμε, θα επιστρέψει την Τετάρτη; Εμείς, να ευχηθούμε περαστικά!

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Δευτέρας:

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης - "Ή να ανακαλέσει ή να..."

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης, πριν λίγες ημέρες και κατά την διάρκεια σύνδεσής της εκπομπής με τον δικηγόρο των γονέων του νεκρού βρέφους, το οποίο έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ο κ. Μπάκρι μίλησε στον ΑΝΤ1 και σημείωσε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις.

Γιώργος Παπαδάκης

Ακόμη είπε πως το παιδί θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή που θα ορίσει η οικογένεια, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει την άμεση απελευθέρωση του πατέρα, καθώς δεν προκύπτουν, όπως είπε, κατηγορίες σε βάρος του.

Αναφερόμενος στον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή έκανε λόγο για "σαχλαμάρα ιατροδικαστή". Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή, ο οποίος είπε: "Ή να ανακαλέσει ή να πηγαίνει με ελαφρά πηδηματάκια ο κύριος" τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δικηγόρο να ζητά τελικά συγγνώμη.

Οι γονείς του παιδιού, όπως θα δείτε εδώ, υποστηρίζουν πως δεν υπέστη κακοποίηση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, οι γονείς αποδίδουν τις κακώσεις που φέρει στα υπόθετα που είχαν συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία του βρέφους από ίωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share