Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης - "Ή να ανακαλέσει ή να..."

Τι συνέβη;

23 Φεβρουαρίου 2020 15:19
Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης -

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Παπαδάκης, πριν λίγες ημέρες και κατά την διάρκεια σύνδεσής της εκπομπής με τον δικηγόρο των γονέων του νεκρού βρέφους, το οποίο έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Ο κ. Μπάκρι μίλησε στον ΑΝΤ1 και σημείωσε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις.

Ακόμη είπε πως το παιδί θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή που θα ορίσει η οικογένεια, ενώ τόνισε ότι θα ζητήσει την άμεση απελευθέρωση του πατέρα, καθώς δεν προκύπτουν, όπως είπε, κατηγορίες σε βάρος του.

Αναφερόμενος στον ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροτομή έκανε λόγο για "σαχλαμάρα ιατροδικαστή". Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του παρουσιαστή, ο οποίος είπε: "Ή να ανακαλέσει ή να πηγαίνει με ελαφρά πηδηματάκια ο κύριος" τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης με τον δικηγόρο να ζητά τελικά συγγνώμη.

Οι γονείς του παιδιού, όπως θα δείτε εδώ, υποστηρίζουν πως δεν υπέστη κακοποίηση. Σύμφωνα με τον δικηγόρο τους, οι γονείς αποδίδουν τις κακώσεις που φέρει στα υπόθετα που είχαν συνταγογραφηθεί για τη θεραπεία του βρέφους από ίωση.

"Είσαι άσχετος, φύγε!": Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης!

Πανικός με τον Γιώργο Παπαδάκη σε μία από τις εκπομπές του. "Φύγε! Φύγε! Είσαι άσχετος..." Τι συνέβη και βγήκε... εκτός εαυτού;

Διεθνής Ημέρα Γραβάτας ήταν πριν λίγο καιρό και ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά σε αυτή κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Κλείνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον Λάζο Μαντικό, ο παρουσιαστής ζήτησε ένα γενικό πλάνο του για να δει τι φορούσε. Ο ρεπόρτερ ο οποίος φορούσε γραβάτα εξήγησε πως είχε επιλέξει αυτή την εμφάνιση λόγω της ημέρας.

Μάλιστα έδωσε και την ετυμολογία της λέξης, ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης διαφώνησε και έδωσε την δική του ετυμολογία.

"Είσαι άσχετος! Είναι αρχαιοελληνικής προέλευσης και λέγεται πεοδείκτης! Όπως επίσης η ποδιά η γυναικεία λέγεται μπροστο… Δεν το λέω. Φύγε! Φύγε! Με τον πεοδείκτη" είπε στον ρεπόρτερ. Ο Γιώργος Παπαδάκης, έχει δείξει πως δεν μασάει τα λόγια του και λέει την άποψή του χωρίς ενδοιασμούς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share