Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λάμπει από ευτυχία η Βίκυ Καγιά- Το επαγγελματικό βήμα που αλλάζει τα δεδομένα!

Εκτός STAR η...

22 Φεβρουαρίου 2020 17:25
Λάμπει από ευτυχία η Βίκυ Καγιά- Το επαγγελματικό βήμα που αλλάζει τα δεδομένα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο επαγγελματικό βήμα για την Βίκυ Καγιά που φέρνει τα πάνω κάτω...Τι συνέβη και πώς μπορούν να αλλάξιουν τα δεδομένα;

Σύμφωνα με την εκπομπή "Έλα Χαμογέλα" της Σίσσυ Χρηστίδου, η Καγιά θα είναι η παρουσιάστρια του φετινού Madwalk του μεγάλου πρότζεκτ του μουσικού καναλιού που συνδυάζει μόδα και μουσική και φέτος διοργανώνεται για 10η χρονιά. Να υπενθυμίσουμε ότι το πρότζεκ το είχε παρουσιάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέρυσι, αλλά οι διοργανωτές και το κανάλι δεν έμειναν ευχαριστημένοι.

Κάπως έτσι φουντώνουν οι φήμες περί κόντρας ανάμεσα τους και έρχεται το ερώτημα για το αν θα δούμε του χρόνου την Ηλιάνα στο GNTM. Υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό μεγάλη εταιρία επέλεξε να μην συνεχίσει τη συνεργασία της με την Βίκυ Καγιά και την νέα καμπάνια του brand να αναλάβει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο σύντομα θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και για το επόμενο GNTM ώστε στα τέλη Μαϊου να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μόδας του STAR.

Με δεδομένο πως η Έλενα Χριστοπούλου είναι εκτός, όπως δήλωσε και η Καγιά και μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι είπε εδώ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναζητά το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Μάλιστα κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως η μέντορας της και μάνατζερ θα είναι στον ΣΚΑΪ σε νέο πρότζεκτ και την επόμενη τηλεοπτική περίοδο και πως προτίθεται να βοηθήσει τη συνεργάτιδά της ώστε να ενταχθεί και εκείνη σε κάποιο από τα νέα προγράμματα του καναλιού του Φαλήρου.

Η Παπαγεωργίου έχει ξαναέρθει σε επαφή με τον ΣΚΑΪ καθώς το μοντέλο φέρεται να συζήτησε και το προηγούμενο διάστημα με το κανάλι του Φαλήρου, για να παρουσιάσει το Big Brother, όμως δεν επιλέχθηκε.

Πίσω από τις κάμερες: Η Βίκυ Καγιά έκανε χαμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Πίσω από τις κάμερες του STAR στο GNTM η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκαναν "χαμό" με το χορό τους. Δείτε τις backstage εικόνες.

Τα δυο μοντέλα έχουν πολύ καλές σχέσεις και όπως φαίνεται διασκεδάζουν πολύ με τους συνεργάτες τους όταν οι κάμερες κλείνουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share