Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει- "Η άλλη Μαρία πήγε μια βόλτα..."

Πώς έφτασε μείον 9 κιλά;

20 Φεβρουαρίου 2020 23:45
Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει-
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου, η παρουσιάστρια του «Your Face Sounds Familiar Ελλάδας 5» είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί πολύ τελευταία. Μάλιστα αισθητική είναι η αλλαγή στην εικόνα της...

Η ίδια μίλησε για τις αλλαγές που έκανε και κατάφερε πλέον να φτάσει μείον εννέα κιλά. Η εμφάνιση της έκλεψε τις εντυπώσεις στο YFSF, και τα νέα για εκείνη είναι ευχάριστα, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Συγκεκριμένα, η Μαρία βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, όπου μίλησε για την εμφάνισή της. Η Μπεκατώρου είπε: «Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει… Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι, την λέχω αγαπήσει.». Μέχρι τα είκοσι μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!».

Ξεχνούσε να φάει και έτσι έχασε κιλά... Η νέα της εικόνα της άρεσε και αποφάσισε πως ήθελε να χάσει κιλά και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή. Ακόμα έκανε αναδρομή στο παρελθόν όταν προσπαθούσε να βρει νούμερο παντελονιού και άλλα πολλά που αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο!

"Δεν θα το έκανα ποτέ": Λάβρος η Μαρία Μπεκατώρου!

Η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο σταθερές αξίες στην παρουσίαση και ότι πρόγραμμα παρουσιάζει σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Η ίδια πριν την πετυχημένη πρεμιέρα του «Υour Face Sounds Familiar» μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι δεν θα έκανε ποτέ στην τηλεόραση.

Θα ξαναέκανες πρωινό;
Δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή να κάνω πρωινό, γιατί πιεζόμουν όταν ερχόταν η ώρα του πάνελ. Δεν μου αρέσει να κρίνω κι ένιωθα άβολα όταν έπρεπε να σχολιάσουμε τις ζωές των άλλων. Πιστεύω ότι μου ταιριάζουν οι αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές, γιατί θέλω να δίνω χαρά στον κόσμο.

Σε τι είδους εκπομπή δεν θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς τον εαυτό σου;
Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω ριάλιτι.

Αν, δηλαδή, ο ΣΚΑΪ σου έκανε μια δελεαστική πρόταση για να παρουσιάσεις το «Big Brother», θα την απέρριπτες;
Δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μου αρέσει αυτό το είδος τηλεόρασης. Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω τώρα τόσο με το «Your Face Sounds Familiar» όσο και με το «Still Standing». Δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Και στο κάτω κάτω δεν είμαστε όλοι οι παρουσιαστές για όλα τα προγράμματα.

«Πήρα 8 κιλά από τα φάρμακα»: Συγκλονίζει η Μαρία Μπεκατώρου για τις εξωσωματικές!

Συγκλόνισε με τα όσα είπε για τις εξωσωματικές η Μαρία Μπεκατώρου, σε πρόσφατη συνέντευξή της! «Πήρα 8 κιλά από τα φάρμακα» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια του YFSF στον ΑΝΤ1, λίγο πριν την πρεμιέρα του show έκανε μια κατάθεση ψυχής. Μίλησε για τις δυσκολίες που έχει στο να κάνει παιδάκι, αλλά και για την εξωσωματική διαδικασία, στην οποία μπήκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share