Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ατύχημα για την Δήμητρα Ματσούκα (photo)

Το μήνυμα της ηθοποιού!

20 Φεβρουαρίου 2020 09:14
Ατύχημα για την Δήμητρα Ματσούκα (photo)

Η αγαπημένη ηθοποιός, Δήμητρα Ματσούκα, είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να πάθει διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, με την όμορφη πρωταγωνίστρια να μας έχει χαρίσει στο παρελθόν υπέροχες στιγμές!

Έκανε μία ανάρτηση στο Instagram δείχνοντας στους followers της το πονεμένο της πόδι, ενώ ανέβασε και ένα βίντεο θέλοντας να ευχαριστήσει τους Followers της για τα μηνύματα συμπαράστασης που της έστειλαν.

«Το προχθεσινό μου μεταμεσονύκτιο παραλήρημα από διάστρεμμα 2ου βαθμού,βλακώδες και οδυνηρό,έφερε αποτέλεσμα.Ζήτησα καμμία συμβουλή,πήρα 313(!) μηνύματα(κάποια πολύ βοηθητικά) και πολλή αγάπη», ανέφερε η Δήμητρα Ματσούκα.

Δήμητρα Ματσούκα: Αυτή είναι η ηλικία της! Μείναμε άφωνοι!

Γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία της Δήμητρας Ματσούκα; Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ψάξαμε,βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 7+1 πράγματα που δεν ξέραμε για την αγαπημένη ηθοποιό!

1. Η Δήμητρα Ματσούκα γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Στο σημείο ξέρετε πώς ήταν η Δήμητρα Ματσούκα πριν τις πλαστικές;

2. Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1993, όταν ακόμη βρίσκονταν στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, μέσα από την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Τμήμα Ηθών». Ακολούθησαν κάποιες σύντομες εμφανίσεις στις σειρές «Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα» και «Ταύρος με Τοξότη» το 1994, καθώς και «Δρόμοι της πόλης» και «Ανατομία ενός εγκλήματος» το 1995.

3. Τη σεζόν 1997-1998 πήρε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο, στη σειρά «Είμαστε στον αέρα», όπου συνεργάστηκε με τους Θοδωρή Αθερίδη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη & Δημήτρη Σταρόβα. Έπειτα, έκανε ένα πέρασμα από τις σειρές «Το φύλλο, το πηγάδι, το αγγέλιασμα» στην ΕΤ1 και «Άγγιγμα ψυχής» στον ΑΝΤ1.

4. Τη σεζόν 1999-2000, επιλέχθηκε από τον Βασίλη Νεμέα να πρωταγωνιστήσει στη κωμική σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα». Αν και στην αρχή ήταν διστακτική, αφού δεν είχε κάνει ξανά κωμωδία, τελικά δέχθηκε και μάλιστα λόγω επιτυχίας έγινε πιο δημοφιλής στο κοινό. Δείτε επίσης το "καυτό" βίντεο της ηθοποιού που "έριξε" το Instagram!

5. Το 2004, έκανε μια guest εμφάνιση στη σειρά του ALPHA, «Όλα στην ταράτσα», ενώ παράλληλα πρωταγωνίστησε με τον Γιώργο Κιμούλη στη σειρά «Ξέχασε με» στο ίδιο κανάλι. Το 2005 συμμετείχε στις σειρές «Το Κόκκινο Δωμάτιο» και «Πες μου ναι», ενώ το 2007, έπαιξε σε ένα επεισόδιο στην αστυνομική σειρά «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Τη σεζόν 2008-2009, πρωταγωνίστησε στη σειρά εποχής «Ματωμένα Χώματα» και τη σεζόν 2010-2011 στη σειρά του MEGA, «Κούκλες».

6. Τη σεζόν 2018-2019 και έπειτα από πολυετή τηλεοπτική αποχή, πρωταγωνίστησε με τον Μάριο Αθανασίου στη κωμική σειρά «Ελεύθερη Σχέση» στο κανάλι Open TV.

7.Στον κινηματογράφο έχει παίξει σε δέκα ταινίες. Η πρώτη ήταν το «Νετρίνο», η οποία προβλήθηκε τον Μάιο του 1999. Το 2000, έπαιξε στις ταινίες «Η αγάπη είναι... ελέφαντας», η οποία έκοψε 101.000 εισιτήρια πανελλαδικά και «Ριζότο», η οποία έκοψε 300.000 εισιτήρια πανελλαδικά. Το 2003, συμμετείχε στην βιογραφική ταινία για τη ζωή και καριέρα του Παύλου Σιδηρόπουλου, «Να μ' αγαπάς» και το 2004 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Τεστοστερόνη». Το 2005, πρωταγωνίστησε μαζί με την Ελένη Καστάνη στην ταινία «Ο Δρόμος» και το 2006 στην ταινία μικρού μήκους «Negatif».

8.Το 2007, έπαιξε στην Ελληνικής, Ισπανικής και Ουγγρικής παραγωγής ταινία «El Greco», η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, ενώ το 2008 πρωταγωνίστησε στην ταινία «Οι σκλάβοι στα δεσμά τους», για την οποία τιμήθηκε με το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου στα κρατικά βραβεία κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Το 2015, έπαιξε στη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Η κόρη του Ρέμπραντ», της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2014.

Πάμε στο θέμα μας!

Ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψουμε την ηλικία της Δήμητρας Ματσούκα! Η ηθοποιός γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου το 1974 που σημαίνει ότι είναι 46 ετών!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share