Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Λιώσαμε: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου που μας άφησε άφωνους!

Την είδαμε για πρώτη φορά!

19 Φεβρουαρίου 2020 11:49
Λιώσαμε: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου που μας άφησε άφωνους!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε την πιο ωραία φωτογραφία από τον γάμο του και εμείς λιώσαμε. Την είδαμε για πρώτη φορά!

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έδειξε δημόσια την αγάπη του για την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη με μια ανάρτηση στο Instagram του. Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε φωτογραφία του ζευγαριού, αφού ο δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει ξανά μια τρυφερή φωτογραφία.

Ειδικότερα, ο Νίκος Χατζηνιοκολάου ανέβασε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους και έγραψε: "Από τότε πέρασαν 16 όμορφα χρόνια... Άλλοτε σαν γιορτή και άλλοτε με δυσκολίες, αλλά πάντα με αγάπη και σεβασμό! Την λατρεύω!".

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε ποια είναι η πεθερά του Νίκου Χατζηνικολάου!

Όλοι γνωρίζετε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι παντρεμένος με την Κρίστη Τσολακάκη! Ωστόσο, ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ποια είναι η πεθερά του αγαπημένου δημοσιογράφου!

Από τον πρώτο του γάμο με τη δημοσιογράφο Έλενα Κατρίτση απέκτησε ένα γιο, τον Παναγιώτη (1994).

Ωστόσο ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν ποιος ήταν ο πατέρας της Κρίστη, ο οποίος έφυγε από την ζωή το καλοκαίρι του 2016!

Πεθερός του Νίκου Χατζηνικολάου λοιπόν ήταν ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόεδρος του σωματείου της Ν. Σμύρνης.

Επίσης, ανήκε στην κατηγορία των προέδρων-ηγετών του ελληνικού ποδοσφαίρου, κρατώντας τα ηνία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ως πρόεδρος την περίοδο 1974- 1979.

Γεννήθηκε το 1935 στην Αθήνα και στην επαγγελματική του διαδρομή διακρίθηκε επιχειρηματικά στον χώρο των εκδόσεων. Ήταν παντρεμένος με την Μαργαρίτα Μπρόγιερ, με την οποία απέκτησαν την Κρίστη Τσολακάκη.

"Εκεί θέλω να...": Δημόσια εξομολόγηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Σε μια εξομολόγηση, που δεν γνωρίζαμε, προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1, ο οποίος αυτή τη σεζόν σαρώνει με την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, δημοσίευσε μια φωτογραφία και μας αποκάλυψε, ότι στο μέλλον δεν θα ήθελε να ζει στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το μπαλκόνι του ραδιοφωνικού του σταθμού στην συμπρωτεύουσα, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: "Το μπαλκόνι του Real FM 107.1 στη Θεσσαλονίκη! Εκεί θέλω να κάνω εκπομπές σε λίγα χρόνια... Εκεί θέλω να ζω... Στην κούκλα! Στην αγάπη μου! #thessaloniki #latreia"

Δείτε την ανάρτηση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share