Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ανάρτηση «φωτιά» από την Ελένη Μενεγάκη! Το μήνυμα όλο νόημα! (photo)

Τα 5 χρόνια γάμου και η τρυφερή φωτογραφία!

18 Φεβρουαρίου 2020 22:45
Ανάρτηση «φωτιά» από την Ελένη Μενεγάκη! Το μήνυμα όλο νόημα! (photo)

Πέντε χρόνια γάμου με τον άντρα της ζωής της, Μάκη Παντζόπουλο κλείνει η Ελένη Μενεγάκη και ανέβασε στο Instagram την πιο τρυφερή φωτογραφία τους!

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει τη μόδα και συνέχεια δοκιμάζει για αυτό και στην εκπομπή της παρουσιάζει κατά καιρούς τις τάσεις που κυκλοφορούν. Σε πρόσφατη δημόσια έξοδο της, ο φακός την απαθανάτισε με κάτι που σίγουρα κι εσύ θα λατρέψεις!

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της και επιχειρηματίας έχουν βρει ο ένας στον άλλον, το άλλο τους μισό και απολαμβάνουν μία ευτυχισμένη ζωή.

Στη φωτογραφία βλέπουμε την Ελένη Μενεγάκη πιο ευτυχισμένη από ποτέ, με τον Μάκη Παντζόπουλο να την κρατάει αγκαλιά!

«Οι άνθρωποι που θέλουν να σε βλέπουν ευτυχισμένο… σε κάνουν κιόλας!» έγραψε η παρουσιάστρια.

Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη μαζί στον ΑΝΤ1!

Μια φωτογραφία που δεν περίμεναν είδαν οι followers της Τατιάνας Στεφανίδου στα instastories της παρουσιάστριας μαζί με την Ελένη Μενεγάκη από τον ΑΝΤ1! Μάλιστα πριν λίγες μέρες στην εκπομπή της Τατιάνας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και δεν θα πιστεύετε ποιος κέρδισε το φλουρί!

Σε αυτήν Τατιάνα Στεφανίδου και Ελένη Μενεγάκη ποζάρουν χαμογελαστές στο φωτογραφικό φακό ταξιδεύοντας μας αρκετά χρόνια πίσω.

Τη φωτογραφία εντόπισε η παρουσιάστρια στο λογαριασμό @greekvintage_culture και τη μοιράστηκε γράφοντας: «Μια φορά κι έναν καιρό…»

Μια πραγματικά vintage φωτό των δύο παρουσιαστριών, ενδεχομένως από την εποχή που βρίσκονταν και οι δύο στον ΑΝΤ1. Αλλη δεκαετία, άλλο λουκ και για τις δύο κυρίες της τηλεόρασης Ελένη Μενεγάκη και Τατιάνα Στεφανίδου, οι οποίες, χρόνια μετά και εξακολουθούν να κυριαρχούν στην TV και όμορφες και γοητευτικές παραμένουν.

"Έκτακτη" τοποθέτηση από την Τατιάνα Στεφανίδου για το... χρήμα!

Το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το... "χρήμα"! Δεν φαντάζεστε τι είπε η παρουσιάστρια!

Η γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι μία από τις πιο καλόγουστες γυναίκες της ελληνικής showbiz και αυτό το βλέπουμε από τις στιλιστικές της επιλογές, αλλά και από την διακόσμηση του σπιτιού της, που έχει επιμεληθεί η ίδια!

Η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράζεται συχνά στιγμές από την... Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share