Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με την πρώην γυναίκα του! «Κόκκαλο» η Τατιάνα Στεφανίδου! (photo)

«Βόμβα»!

18 Φεβρουαρίου 2020 19:47
Ο Νίκος Ευαγγελάτος μαζί με την πρώην γυναίκα του! «Κόκκαλο» η Τατιάνα Στεφανίδου! (photo)

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πλέον είναι μαζί τηλεοπτικά με την πρώην του γυναίκα Ζέτα Θεοδωρακοπούλου μετά την έναρξη του τηλεοπτικού σταθμού MEGA!

Μπορεί να χώρισαν αλλά διατηρούν άριστες σχέσεις λόγω του γιου τους. Είναι γνωστό πως ο παρουσιαστής παντρεύτηκε την Τατιάνα Στεφανίδου και έχουν δύο παιδιά ωστόσο και η αθλητική δημοσιογράφος ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε μια κόρη.

undefined

undefined

Το πρώην ζευγάρι φέτος θα είναι κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη καθώς ανήκουν στο δυναμικό του MEGA.

Χαρμόσυνα νέα για τον Νίκο Ευαγγελάτο και την Τατιάνα Στεφανίδου!

Ευχάριστα είναι τα νέα που έχουμε να σας μεταφέρουμε για τον Νίκο Ευαγγελάτο αλλά και την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία είναι πάντα στο πλευρό του.

Σχεδόν μετά από 2 χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση, ο Νίκος Ευαγγελάτος, επιστρέφει στο Mega για να "ταράξει" τα απογεύματα του τηλεοπτικού κοινού. Το αγαπημένο "μεγάλο κανάλι" έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες από το βράδυ της Τρίτης (11/02) και αναμένουμε όλοι να ξεκινήσει το νέο πρόγραμμα.

Νίκος Ευαγγελάτος

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, στο παρελθόν και συγκεκριμένα την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015, ήταν σχολιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel και συμπαρουσίαζε την εκπομπή "On Line" στον ίδιο σταθμό. Την επόμενη σεζόν αποχώρησε από το κανάλι, λόγω της μεμονωμένης θέσης του.

Αργότερα, τον Νοέμβριο του 2015 έως το 2018 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon TV (νυν Open TV) όπου παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του σταθμού, υπό το όνομα Live News.

Έτσι θα γίνει και τώρα στο Mega, αφού ο Νίκος Ευαγγελάτος επιστρέφει με το ίδιο όνομα αλλά σε άλλη ώρα. Συγκεκριμένα, θα τον βλέπουμε καθημερινά λίγο μετά τις 17:00 αλλά δεν θα είναι μόνος του. Μαζί του στο στούντιο για σχόλιο και ανάλυση θα βρίσκονται ο Παναγιώτης Τζένος και η Ελένη Καλογεροπούλου.

Όπως είναι λογικό, το άγχος είναι μεγάλο για το νέο ξεκίνημα του καναλιού, ωστόσο, η σύζυγός του, Τατιάνα Στεφανίδου, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share