Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Αν δεν μπορείς να αγαπάς τότε...»: Ραγίζει καρδιές ο Νίκος Μουτσινάς!

Ξέσπασε!

18 Φεβρουαρίου 2020 15:37
«Αν δεν μπορείς να αγαπάς τότε...»: Ραγίζει καρδιές ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο Νίκος Μουτσινάς τολμά και μιλάει για αγάπη τόσο σωστά, που παραδίδει μαθήματα σε λίγες λέξεις! «Αν δεν μπορείς να αγαπάς τότε...» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση και συγκινεί. Άλλωστε είναι γνωστή η αμεσότητα που έχει με το κοινό.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, δεν θέλει να απασχολεί με την προσωπική του ζωή τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η περιέργεια του κοινού είναι μεγάλη και κάθε φορά που μιλάει για σχέσεις, γίνεται viral ότι και αν λέει.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μια φωτογραφία μέσα από το πλατό της εκπομπής του και έγραψε στην λεζάντα: «Και να σας πω και κάτι?

If you can’t love your self,how the fuck you gona love somebody else?? Love you @rupaulofficial #valentines #love #selfcare» Δηλαδή... αν δεν μπορείς να αγαπάς τον εαυτό σου, πως μπορείς να αγαπάς τον άλλον; Παρέδωσε μαθήματα ο ίδιος μέσα σε ούτε 20 λέξεις! Δείτε την σχετική ανάρτηση αλλά και μια ακόμα που έγινε viral και θα καταλάβετε γιατί!

Χειρουργείο για στενό συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά!

Στο χειρουργείο μπήκε εσπευσμένα στενός συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά. Τον βλέπουμε καθημερινά στην εκπομπή του και μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τα social media, θέλοντας να ενημερώσει τους ακόλουθους του.

Είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα και η απώλεια θα είναι αισθητή. Ο λόγος για τον... Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share