Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Οργή για τον Γιάννη Μπέζο! Ντροπή σου

Τραγικό!

18 Φεβρουαρίου 2020 15:09
Οργή για τον Γιάννη Μπέζο! Ντροπή σου

Γιάννης Μπέζος: «Θα τους προβοκάρω όλους, γιατί το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ»!

Ο ηθοποιός εξήγησε σε ποιους αναφερόταν όταν έλεγε στις κάμερες ότι δεν απαντά σε αγράμματους.

Πριν μερικές ημέρες ο Γιάννης Μπέζος με αφορμή μια ερώτηση που του τέθηκε από ρεπόρτερ γνωστής εκπομπής δήλωσε εκνευρισμένος στην κάμερα ότι δεν απαντά σε αγράμματους. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει για το θεατρικό έργο που πρωταγωνιστεί η κόρη του και για τα σχόλια που ακούγονται ότι η παράσταση δεν είναι καλή.

«Έχει γίνει ντόρος τώρα τελευταία για μία παράσταση στην οποία παιζόταν από πέρυσι και συνεχίζεται για κάποιες παραστάσεις ακόμα στο Εθνικό «Τυραννόσαυροι Rex» με την υπογραφή της Λένας Κιτσοπούλου και έχουν γραφτεί σχόλια ότι η παράσταση δεν είναι καλή… θεωρείτε ότι τα σχόλια αυτά μπορεί να είναι επειδή παίζει και η κόρη σας; Δεν έχουν καταλάβει την παράσταση;»! «Δεν απαντώ στους αγράμματους» ήταν η απάντηση του Γιάννη Μπέζου με την ενόχληση του να είναι εμφανέστατη.

Για αυτήν του τη δήλωση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και χαρακτήρισε τα όσα γράφονται για εκείνον «ελεεινά και τρισάθλια» και ξεκαθάρισε πώς δεν αναφερόταν στον δημοσιογράφο που του έκανε τη συγκεκριμένη ερώτηση.

«Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο, αλλά δεν συνομιλώ με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Μου είναι αδιάφοροι και ανύπαρκτοι οι άνθρωποι που δεν εκτιμώ. Δεν μπορώ να απαντώ στον κάθε ανόητο και αγράμματο. Με ενοχλεί που εκμεταλλεύονται το όνομα για να πουλήσουν πέντε φύλλα που είναι ελεεινά και τρισάθλια.

Δεν παθαίνει τίποτα ούτε η κόρη μου, ούτε εγώ, απλά πρέπει κάποια στιγμή να τα χαρακτηρίζουμε τα πράγματα. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου πώς με χαρακτηρίζουν. Για να ορίσεις τον αγενή, πρέπει να ορίσεις τον ευγενή. Άρα θα παραμείνω για αυτούς αγενής, και δεν με ενδιαφέρει καθόλου, και θα γίνω χειρότερος από ότι είμαι! Θα τους προβοκάρω όλους, γιατί το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ το παιχνίδι, όχι αυτοί!».

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share