Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζέτα Μακρυπούλια: Έτσι είναι πραγματικά το κορμί της χωρίς ρετούς

Θα πάθετε πλάκα όταν την δείτε χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

18 Φεβρουαρίου 2020 11:34
Ζέτα Μακρυπούλια: Έτσι είναι πραγματικά το κορμί της χωρίς ρετούς

Θα πάθετε πλάκα με το κορμί της Ζέτας Μακρυπούλια! Η Ζέτα μπορεί να μεγαλώνει όμως το κορμί της είναι αψεγάδιαστο, την ίδια ώρα που περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πολύ αδύνατη, αλλά για να διατηρεί το βάρος της προσέχει ιδιαίτερα. Η Ζέτα αντικαθιστά σε καθημερινή βάση το ένα της γεύμα με μία γευστική και χορταστική σαλάτα!

Τι τρώει καθημερινά η Ζέτα Μακρυπούλια και διατηρεί ένα τόσο ωραίο κορμί; Ως συνήθως, για πρωινό τρώει ένα τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί, για δεκατιάνο ένα γιαούρτι ή φρούτο ή αμύγδαλα, για μεσημεριανό τονοσαλάτα, για κυρίως γεύμα κοτόπουλο φιλέτο ή μπιφτέκι με σαλάτα ή ρύζι και μπρόκολο και μια φορά την εβδομάδα λαδερά ή ζυμαρικά. Για βραδινό τρώει γιαούρτι με μέλι και καρύδια. Όλα με κόποις κτώνται και η Ζέτα το ξέρει καλά!

Η Ζέτα προσέχει τη σιλουέτα της και όπως θα δείτε και εσείς έχει τέλειο κορμί! Πάρτε υπογλώσσια και δείτε την παρουσιάστρια και ηθοποιό με μαγιό χωρίς ρετούς και φίλτρα!

Η Ζέτα με μπικίνι είναι απλά κούκλα! Να σας τονίσουμε βέβαια πως οι φωτογραφίες της Ζέτας Μακρυπούλια είναι από το περασμένο καλοκαίρι:

Ρομαντική απόδραση για Ζέτα Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εδώ και πολλά χρόνια ζουν έναν όμορφο έρωτα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χθες, πήγαν εκδρομή στα χιόνια και παρόλο που η παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφίες, δεν τον έδειξε πουθενά.

Η παρουσιάστρια - ηθοποιός έχει πάρει την απόφαση να κρατάει χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή για να προστατεύει αγαπημένα της πρόσωπα και σχέσεις και είναι από τους ανθρώπους που το έχουν καταφέρει με επιτυχία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share