Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εικόνα σοκ από την Τατιάνα Στεφανίδου!

Δεν φαντάζεστε!

14 Φεβρουαρίου 2020 08:53
Εικόνα σοκ από την Τατιάνα Στεφανίδου!

Μια εικόνα με την Τατιάνα Στεφανίδου και την κόρη της στο σπίτι, έκανε χαμό στα social media! Δημιούργησε χιλιάδες συναισθήματα και σάρωσε σε likes και αντιδράσεις. Αν την δείτε, θα καταλάβετε το γιατί, μιας και είναι πράγματι υπέροχα.

Η παρουσιάστρια, έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά της και όταν δεν είναι στα τηλεοπτικά πλατό, περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με τα παιδιά της αλλά και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος αυτή την περίοδο είναι ιδιαίτερα αγχωμένος αλλά και χαρούμενος.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ανατροπή και δεν ανέβασε φωτογραφία με το outfit της, αλλά με την κόρη της, Λυδία. Η Λυδία, φαίνεται να τραβάει φωτογραφία το ηλιοβασίλεμα, με τα πορτοκαλί του χρώματα να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη βεράντα του σπιτιού και στην λεζάντα η ίδια η Τατιάνα έγραψε:

"Μια εικόνα, χίλια συναισθήματα"! Εμείς πάντως, θα συμφωνήσουμε. Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο:

Νύχτα θρίλερ για την Τατιάνα Στεφανίδου: Γύρισε ο Νίκος Ευαγγελάτος σπίτι και την βρήκε... στα πατώματα!

Οι μέρες που διανύει η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είναι και οι καλύτερες της ζωής της και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Μπορεί η παρουσιάστρια να βγάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο στην εκπομπή της στον ΣΚΑΙ, όμως μέσα της βιώνει ένα δράμα!

Η πίεση είναι έντονη και τα ξεσπάσματα συχνά! Η Τατιάνα δέχεται μεγάλη πίεση από το κανάλι αφού τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής παραμένουν χαμηλά και η όλη ένταση μεταφέρεται στο σπίτι!

Μάλιστα το χθεσινό βράδυ για την παρουσιάστρια δεν ήταν και το πιο ήρεμο της ζωής της αφού ένα τηλεφώνημα την έβγαλε από τα "ρούχα" της! Η Τατιάνα Στεφανίδου, μόλις έκλεισε το τηλέφωνο ξέσπασε σε κλάματα, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να απουσιάζει και όταν επέστρεψε την βρήκε σε μια κατάσταση έξαλλη και ένα σπίτι μισοδιαλυμένο!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος προσπάθησε να ηρεμήσει την σύζυγό της, η οποία με τα πολλά κατάφερε να ηρεμήσει και να ξαπλώσει καθώς ακόμα μια απαιτητική και δύσκολη ημέρα την περίμενε στην εκπομπή! Όπως και να έχει η πίεση για την Τατιάνα Στεφανίδου από τον ΣΚΑΙ ειναι μεγάλη, ενώ φήμες την θέλουν να έχει μετανιώσει ήδη την επιλογή της να παραμείνει στο κανάλι!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share