Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ο θάνατος του μικρού παιδιού συγκλόνισε τον Γιώργο Παπαδάκη!

Σοκ!

12 Φεβρουαρίου 2020 13:44
Ο θάνατος του μικρού παιδιού συγκλόνισε τον Γιώργο Παπαδάκη!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μίλησε για τον θάνατο του μικρού παιδιού και άφησε άφωνους τους πάντες! Ένα περιστατικό που συγκλόνισε τους πάντες!

Ο παρουσιαστής, αποκάλυψε το πιο θλιβερό περιστατικό που έχει ζήσει on air, αλλά αναφέρθηκε και στον χαμό της αδερφής του.

Υπάρξει κάποιο περιστατικό που σας έχει συγκλονίσει στον «αέρα» της εκπομπής;

«Η υπόθεση του μικρού Αντρέα από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Κάναμε τη διακήρυξη του συλλόγου παρουσία του μικρού και λύγισα, αλλά το πιο συγκλονιστικό ήταν αργότερα, όταν την ώρα της εκπομπής με πήρε ο πατέρας του παιδιού και μου είπε πως ο Αντρέας πέθανε. Και υπάρχουν και προσωπικές στιγμές. Η γέννηση του πρώτου εγγονού μου, ο-θάνατος της αδελφής μου. Όμορφες και άσχημες στιγμές που έχω ζήσει στον «αέρα» της εκπομπής. Και πολλές περιπτώσεις που πρέπει να περιγράψεις συγκλονιστικά γεγονότα διατηρώντας τη ψυχραιμία σου όσο μπορείς. Εγώ, όμως, μερικές φορές τη χάνω, και συγκινούμαι, και χάνω και τα λόγια μου. Είμαι κατά των μαρμαρωμένων παρουσιαστών. Η προσέγγιση πρέπει να είναι ανθρώπινη. Ο ψεύτικος συγκλονισμός και η συγκίνηση φαίνεται και μου τη βαράνε στο κεφάλι. Ό,τι είσαι βγαίνει στην τηλεόραση».

Όντως τώρα; Αυτή είναι η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη!

Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε την ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη! Δεν φαντάζεστε τα πόσα κεράκια έσβησε πριν από λίγες ημέρες.

Πολλοί τον έχουμε στο μυαλό τους για μεγάλο ηλικιακά αφού τον βλέπουμε πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και ειδικά στο Καλημέρα Ελλάδα από το 1992 μέχρι και σήμερα!

Ποια είναι η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη; Εσύ τι πιστεύεις; Τον κάνεις για 70; Τον κάνεις για 80; Κι όμως κάνεις μεγάλο λάθος!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του, είναι μόλις 69 ετών μιας και είναι γεννημένος στις 04 Φεβρουαρίου του 1951!

Τι και αν τον βλέπουμε στην τηλεόραση για περίπου 30 χρόνια σε καθημερινή βάση, ο παρουσιαστής είναι νεότατος και έχει σίγουρα μπροστά του πολλά χρόνια καριέρας!

"Είσαι άσχετος, φύγε!": Εκτός εαυτού ο Γιώργος Παπαδάκης!

Πανικός με τον Γιώργο Παπαδάκη σε μία από τις εκπομπές του. "Φύγε! Φύγε! Είσαι άσχετος..." Τι συνέβη και βγήκε... εκτός εαυτού;

Διεθνής Ημέρα Γραβάτας ήταν πριν λίγο καιρό και ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά σε αυτή κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Κλείνοντας τη ζωντανή σύνδεση με τον Λάζο Μαντικό, ο παρουσιαστής ζήτησε ένα γενικό πλάνο του για να δει τι φορούσε. Ο ρεπόρτερ ο οποίος φορούσε γραβάτα εξήγησε πως είχε επιλέξει αυτή την εμφάνιση λόγω της ημέρας.

Μάλιστα έδωσε και την ετυμολογία της λέξης, ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης διαφώνησε και έδωσε την δική του ετυμολογία.

"Είσαι άσχετος! Είναι αρχαιοελληνικής προέλευσης και λέγεται πεοδείκτης! Όπως επίσης η ποδιά η γυναικεία λέγεται μπροστο… Δεν το λέω. Φύγε! Φύγε! Με τον πεοδείκτη" είπε στον ρεπόρτερ. Ο Γιώργος Παπαδάκης, έχει δείξει πως δεν μασάει τα λόγια του και λέει την άποψή του χωρίς ενδοιασμούς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share