Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη συγγένεια με τον Κώστα Βουτσά!

Μια συγγένεια που λίγοι ήξεραν!

10 Φεβρουαρίου 2020 11:13
Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη συγγένεια με τον Κώστα Βουτσά!

Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό συγγένεια ενώνει τον Κώστα Βουτσά με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να πει κανείς ότι είναι από το ίδιο σόι, αφού συνδέονται μέσω των συντρόφων της ζωής τους!

Συγκεκριμένα, το 1965, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε την Έρρικα Μπρόγιερ, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα.

Η Έρρικα και η αδερφή της, Μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές Μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Ήταν ίσως το πιο λαμπρό δίδυμο της εποχής. Υπήρξαν άλλωστε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα του καλλιτεχνικού χώρου και από τις πιο όμορφες γυναίκες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Πού κολλάει ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη και πεθερά του δημοσιογράφου! Άρα η πεθερά του είναι αδερφή με την πρώην σύζυγο του Κώστα Βουτσά! Ή αλλιώς, η κόρη του Βουτσά και η σύζυγος του Χατζηνικολάου είναι πρώτες ξαδέρφες!

"Εκεί θέλω να...": Δημόσια εξομολόγηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Σε μια εξομολόγηση, που δεν γνωρίζαμε, προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1, ο οποίος αυτή τη σεζόν σαρώνει με την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, δημοσίευσε μια φωτογραφία και μας αποκάλυψε, ότι στο μέλλον δεν θα ήθελε να ζει στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το μπαλκόνι του ραδιοφωνικού του σταθμού στην συμπρωτεύουσα, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: "Το μπαλκόνι του Real FM 107.1 στη Θεσσαλονίκη! Εκεί θέλω να κάνω εκπομπές σε λίγα χρόνια... Εκεί θέλω να ζω... Στην κούκλα! Στην αγάπη μου! #thessaloniki #latreia"

Δείτε την ανάρτηση:

Πάθαμε σοκ με τον μεγάλο γιο του Νίκου Χατζηνικολάου: Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζουν!

Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου με το γιο του, στο πρόσωπο είναι ίδιοι. Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει στο Instagram πριν καιρό με αφορμή τα γενέθλια του.

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του, η οποία είναι και η πρώτη προτεραιότητα του.

Ο γιος του Πάνος, καρπός του έρωτα του με την σύζυγο του από τον πρώτο του γάμο, που γεννήθηκε το 1994, είχε γενέθλια πριν λίγο καιρό και ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια.

«Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Σε αγαπάω!» έγραψε ο περήφανος πατέρας στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Δείτε πόσο μοιάζουν:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share