Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια κατέρρευσε στο αεροδρόμιο: «Νόμιζα ότι πεθαίνω»! (Video)

Σοκάρει η εξομολόγησή της!

8 Φεβρουαρίου 2020 13:47
Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια κατέρρευσε στο αεροδρόμιο: «Νόμιζα ότι πεθαίνω»! (Video)

Για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της μίλησε η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια, Δέσποινα Ολυμπίου η οποία κατέρρευσε στο αεροδρόμιο! Παράλληλα, δύσκολες στιγμές περνά διάσημη τραγουδίστρια, η οποία είδε τον αδελφό της να καταδικάζεται σε φυλάκιση για το βιασμό ανήλικου κοριτσιού

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό» η τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία μίλησε για την καριέρα της, τον 2,5 ετών γιο της και για την μικρή περιπέτεια υγείας που πέρασε.

«Έχω πολύ καιρό να κάνω ραδιοφωνική επιτυχία, αλλά δόξα τω Θεώ δουλεύω, και είμαι χαρούμενη που δουλεύω» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Ολυμπίου προσθέτοντας, σε άλλο σημείο της κουβέντας, πως «έχω καταφέρει στη ζωή μου να χτυπάει το τηλέφωνο μου από ενδιαφέρον, όχι από συμφέρον». «Έκανα τη βάπτιση του γιου μου στο Πάπιγκο. Κανονίσαμε ένα 3ημερο με φίλους και συγγενείς σαν εκδρομή. Κάναμε ράφτινγκ και ύστερα κάναμε τη βάπτιση» πρόσθεσε, επίσης, η ερμηνεύτρια και συνέχισε σχολιάζοντας την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν λίγους μήνες.

«Φέτος, είχα πει πως δεν θα δουλέψω, γιατί είχα έναν αρκετά δύσκολο χειμώνα όπου είχα πάθει υπερκόπωση κι έπεσα κάτω στο αεροδρόμιο. Με μάζεψαν με αμαξίδιο και με πήγαν στις πρώτες βοήθειες. Έπαθα κρίση πανικού, νόμιζα ότι πεθαίνω». Αυτό το διάστημα η Δέσποινα Ολυμπίου εμφανίζεται με επιτυχία στην «Οδό Ακαδημίας» μαζί με την Έλντα Πανοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη.

Σοκ: Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια έγινε καλόγρια! (photo)

Η πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, Μαίρη Αλεξοπούλου, εγκατέλειψε τα εγκόσμια και αποφάσισε να γίνει καλόγρια, μέχρι τα 42 της ζούσε μια ζωή σαν παραμύθι. Ενώ, μητέρα πασίγνωστης τραγουδίστριας διαγνώστηκε με καρκίνο!

Τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 σημείωσε μεγάλες επιτυχίες στην καριέρα της. Ωστόσο, από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή της άλλαξε…

Ο πρόωρος θάνατος της 18χρονης κόρης της σε τροχαίο δυστύχημα, σύμφωνα με το dogma, την έκανε να καταλάβει ότι έπρεπε να ακολουθήσει έναν άλλον δρόμο στη ζωή της.

«Τότε δεν είχα καθόλου χρόνο να πηγαίνω στην εκκλησία, παρόλο που εγώ αλλιώς τα είχα μάθει από την οικογένειά μου. Μέσα μου, όμως, υπήρχε ένας μεγάλος καημός» είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της.

Ξυλοκόπησαν Ελληνίδα τραγουδίστρια επί σκηνής: «Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο επίμαχο σημείο»! (photos)

Η τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη Πωλίνα Απέργη ισχυρίζεται πως πελάτης μαγαζιού της επιτέθηκε και την κακοποίησε μπροστά στον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο επίμαχο σημείο»! Πριν λίγες μέρες γνωστή τραγουδίστρια έπεσε θύμα ληστείας και της πήραν πράγματα από το σπίτι της αξίας 366 χιλιάδων!

Μάλιστα, η ίδια περιγράφει στην Espresso «Ήμουν στην πίστα και έκανα το πρόγραμμα μου κανονικά. Τραγουδούσα και χόρευα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόμουν, μέχρι που συνέβη αυτό το περιστατικό. Κάποια στιγμή, κοντά στα ξημερώματα έγινε ένα μικρό διάλειμμα και κατέβηκα από το stage προκειμένου να πάω να πάρω ένα ποτό. Στην μπάρα όμως με πλησίασε ένας πελάτης, άγνωστος σε μένα, μου επιτέθηκε πισώπλατα με μανία.

Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο επίμαχο σημείο. Φορούσα μίνι. Γυρίζοντας προς το μέρος του, μου έριξε δύο μπουνιές στο πρόσωπο και άνοιξε η μύτη μου. Ολα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ευτυχώς τον κράτησαν οι υπόλοιποι θαμώνες, διαφορετικά δεν ξέρω που θα είχε φτάσει. Στην κατάσταση που ήμουν, με αίματα στο πρόσωπο, κάλεσα τον προσωπικό μου οδηγό να έρθει να με απομακρύνει από εκεί. Βγαίνοντας από το κέντρο για να φύγω, ο ίδιος άνθρωπος που μου επιτέθηκε φώναζε και μαινόμενος με απειλούσε 'Θα σε κάνω, θα σε... '. Δεν τον ξέρω, δεν τον είχα ξαναδεί, ούτε έχω προηγούμενα με κανέναν. Ισως είχε πιει, σκέφτομαι πάλι καλά που δεν ήμουν στην πίστα. Μάλιστα, η Πωλίνα Απέργη κατηγορεί ανοιχτά και την αδιαφορία των πρώην-πλέον-εργοδοτών της απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό.

«Από το μαγαζί δεν με προστάτεψαν, δεν με υπερασπίστηκαν. Δεν επενέβη κανείς. Για αυτό και σταμάτησα την συνεργασία αμέσως. Μου είπαν ότι ήταν συχνός πελάτης τους. Ζήτησα τα στοιχεία του για να κινηθώ νομικά, αλλά δεν τα έδωσαν. Θα προχωρήσω όμως με δικηγόρο. Θέλω να αναρρώσω και να ξεκουραστώ κάποιες ημέρες. Δεν το βάζω κάτω, θα συνεχίσω».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share