Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του! Δεν φαντάζεστε!

Το ξέρατε;

6 Φεβρουαρίου 2020 09:40
Γιώργος Παπαδάκης: Αυτή είναι η άγνωστη κόρη του! Δεν φαντάζεστε!

Ο Γιώργος Παπαδάκης, είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, ότι είχε μια "άγνωστη" κόρη! Μια τρομερή ιστορία που μας συγκίνησε όλους.

Ο λόγος για την μικρή αδερφή του παρουσιαστή, που έπασχε από σύνδρομο Down, την οποία και έχασε νωρίς. Και λέμε κόρη διότι την είχε πραγματικά σαν το μικρό του παιδί.

Είναι γνωστό πως έχει χάσει την οικογένεια του από καρκίνο, όμως ο θάνατο της αδελφής του ήταν εκείνος που τον στιγμάτισε! Ο Γιώργος Παπαδάκης είχε μιλήσει για τις δύσκολες ώρες που πέθανε η αδελφή του και όπως αποκάλυψε ήταν τα πάντα για τον ίδιο!

Μάλιστα ο ίδιος ήταν ο μόνος άνθρωπος που είχε στην ζωή καθώς είχε χαθεί και ο αδελφός, τον ρόλο του οποίου έπαιζε και η δημοσιογράφος για την αδελφή του!

Δείτε όλα όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Παπαδάκης:

Γιώργος Παπαδάκης: Αποκάλυψη για το μισθό του!

Ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τις περικοπές σε μισθούς που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση και τις υψηλές απολαβές που είχε τη δεκαετία του ’90.

«Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης τα ποσά που δίνονταν ήταν υπερβολικά. Ένας από τους υπερβολικά αμειβόμενους ήμουν κι εγώ» αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Και συνέχισε: «Ήταν απολύτως φυσιολογικό να έρθουν οι αμοιβές σε φυσιολογικά επίπεδα. Έχω δεχτεί μεγάλες μειώσεις, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό. Από την άλλη, θα σου πω ότι ουδέποτε διαχειρίστηκα εγώ τα οικονομικά μου».

«Ποιος τα διαχειρίζεται; Το απέναντι κανάλι! Τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης η εκπομπή έκανε 75% – 80% και μου έκαναν πολύ καλές οικονομικές προτάσεις. Οπότε ο ΑΝΤ1 μου έκανε αυξήσεις. Τότε επικρατούσε η αντίληψη ότι όποιος τα φέρνει τα παίρνει» πρόσθεσε.

«Καβαλήσαμε κι εμείς -άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο- το καλάμι, άλλοι προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή… Όλο αυτό κράτησε μέχρι το ’94 – ’95» επεσήμανε.

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Έκανε τα... παράπονά του δημόσια!

Τα παράπονά του, για τον κ. Βρούτση, έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος on air είπε πως τον καλούν στην εκπομπή αλλά δεν πάει.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" το πρωί της Τρίτης (21/01), έκανε δημόσια τα παράπονα του, στον κ. Βρούτση, ο οποίος δεν πάει στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στο πάνελ, ο Γιώργος Παπαδάκης, έχει ζητήσει εδώ και δύο εβδομάδες τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να βρεθεί στην εκπομπή, ωστόσο εκείνος είναι σε αφωνία. Σύμφωνα, όμως, με τον παρουσιαστή, ο κ. Βρούτσης έχει βρεθεί σε δύο άλλες εκπομπές, αφήνοντας υπονοούμενα πως δεν θέλει να παρευρεθεί στο πάνελ.

O Γιώργος Παπαδάκης, έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που λέει την άποψή του δημόσια. Να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, υπήρξε έντονος καβγάς ανάμεσα στον παρουσιαστή και στον Γιάννη Ραγκούση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share