Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Εκεί θέλω να...": Δημόσια εξομολόγηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Μια αποκάλυψη που δεν γνωρίζαμε!

5 Φεβρουαρίου 2020 11:33

Σε μια εξομολόγηση, που δεν γνωρίζαμε, προχώρησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1, ο οποίος αυτή τη σεζόν σαρώνει με την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, δημοσίευσε μια φωτογραφία και μας αποκάλυψε, ότι στο μέλλον δεν θα ήθελε να ζει στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το μπαλκόνι του ραδιοφωνικού του σταθμού στην συμπρωτεύουσα, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα: "Το μπαλκόνι του Real FM 107.1 στη Θεσσαλονίκη! Εκεί θέλω να κάνω εκπομπές σε λίγα χρόνια... Εκεί θέλω να ζω... Στην κούκλα! Στην αγάπη μου! #thessaloniki #latreia"

Δείτε την ανάρτηση:

Τέρας: Είδαμε το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου και πάθαμε σοκ!

Εσείς έχετε δει το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου; Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε φωτογραφίες.

Άφωνοι μείναμε, όταν ανακαλύψαμε το αμάξι που κυκλοφορεί ο πετυχημένος δημοσιογράφος. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς. Απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο, όπως είναι και το σπίτι που μένει με την οικογένειά του στην Εκάλη.

Πρόσφατα ο φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 το οποίο και είναι πανάκριβο. Δείτε το και μόνοι σας:

Πάθαμε σοκ με τον μεγάλο γιο του Νίκου Χατζηνικολάου: Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζουν!

Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου με το γιο του, στο πρόσωπο είναι ίδιοι. Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει στο Instagram πριν καιρό με αφορμή τα γενέθλια του.

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του, η οποία είναι και η πρώτη προτεραιότητα του.

Ο γιος του Πάνος, καρπός του έρωτα του με την σύζυγο του από τον πρώτο του γάμο, που γεννήθηκε το 1994, είχε γενέθλια πριν λίγο καιρό και ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια.

«Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Σε αγαπάω!» έγραψε ο περήφανος πατέρας στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Δείτε πόσο μοιάζουν:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share