Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δημήτρης Σταρόβας: Τρέχει στα δικαστήρια!

Τι συνέβη;

4 Φεβρουαρίου 2020 14:20
Δημήτρης Σταρόβας: Τρέχει στα δικαστήρια!

Στα δικαστήρια βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας σύμφωνα με δημοσιεύματα. Τι συνέβη και ο γνωστός καλλιτέχνη βρέθηκε εκεί; Η υπόθεση, που είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019, αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο ηθοποιός βρέθηκε εκεί για το διαζύγιο που είναι σε εκρεμμότητα με την πρώην σύζυγο του. Ωστόσο δείτε την κούκλα σύντροφό του!

Η υπόθεση είχε αρχικά προσδιοριστεί για εκδίκαση τον Οκτώβριο του 2019, αλλά αναβλήθηκε, οδήγησε για ακόμα μια φορά τον 56χρονο ηθοποιό στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, το οποίο θα αποφανθεί τους επόμενους μήνες για τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει ανάμεσα στο άλλοτε ζευγάρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, μάρτυρας που βρέθηκε δίπλα στον ηθοποιό τον άκουσε να μιλά εξαιρετικά απογοητευμένος για τη στάση που κρατά απέναντί του η πρώην σύζυγός του, στάση που φαίνεται ότι οδηγεί στην αποξένωσή του από την μοναχοκόρη του που ρίσκεται στην εφηβεία.

Ο καλλιτέχνης έχει μεγάλη αδυναμία στην Εβελίνα, η οποία αποτελεί και τον κύριο λόγο που έκανε επί σειρά ετών την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Ο πρώην σύζυγοι, αν και χωρισμένοι αρκετά χρόνια, διατηρούσαν άψογες σχέσεις μέχρι πρότινος, αλλά ήρθαν σε κόντρα τους τελευταίους μήνες με επίκεντρο τα οικονομικά, ενώ κάθε προσπάθεια να τα βρουν εκτός δικαστηρίων έπεσε στο κενό.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, λίγο πριν την πρεμιέρα του YFSF, διανύει μια δύσκολη φάση και θέλει να προστατέψει την σχέση του με την 16χρονη Εβελίνα.

Δημήτρης Σταρόβας: Συγκίνησε τους πάντες η εξομολόγησή του για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

Ο Δημήτρης Σταρόβας συγκίνησε με την αποκάλυψη για τον Μαχαιρίτσα! «Άνοιξα τα μάτια μου και είδα...» ανέφερε μεταξύ άλλων για το μοιραίο βράδυ!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Δημήτρης Σταρόβας δεν μάσησε τα λόγια του!

«Το έμαθα με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Με πήρε ο ύπνος βλέποντας ένα συνδρομητικό κανάλι. Θυμάμαι κοίταξα το ρολόι ήταν 05:30 και λέω πάω στο κρεβάτι να κοιμηθώ και δεν κατάλαβα πώς με πήρε ο ύπνος. Στη διάρκεια του ύπνου είχα πατήσει κατά λάθος το κοντρόλ της τηλεόρασης. Γύρω στις 07:30 ξυπνάω από το φως, ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω «έφυγε από τη ζωή ο Λαυρέντης». Έμεινα… Έπαιζα το βράδυ στο θέατρο και την άλλη μέρα. Έγινε σε μια περίοδο που είχα 6-7 παραστάσεις στη σειρά. Είχαν μείνει 5-6 παραστάσεις και είχαμε πει να συνεννοηθούμε σε ποια θα έρθει».

Ο ίδιος μάλιστα, πήρε θέση και για τις καταγγελίες σχετικά με το ασθενοφόρο:

«Αυτά που λένε για το ασθενοφόρο δεν ισχύουν. Δεν μπορώ να κατηγορείται κάποιος τζάμπα. Για να σωθεί θα έπρεπε να είναι κάποιος εκείνη την ώρα δίπλα με απινιδωτή». Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share