Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νίκος Μουτσινάς - Ζέτα Μακρυπούλια: Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Όπως δεν τους έχετε ξαναδεί!

2 Φεβρουαρίου 2020 09:59
Νίκος Μουτσινάς  - Ζέτα Μακρυπούλια: Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τον Νίκο Μουτσινά και την Ζέτα Μακρυπούλια που όπως ξέρουμε όλοι είναι αχώριστοι και πολλοί καλοί φίλοι.

Οι δυο ηθοποιοί και παρουσιαστές πέρασαν και το καλοκαίρι του παρέα διασκεδάζοντας και χαλαρόνοντας μαζί σε μια ερημική παραλία και ο φακός του απαθανάτισε μόνο με τα μαγιό τους!

Μπορεί η εποχή να μην είναι ακόμα για βουτιές αλλά αυτές οι σκηνές από το καλοκαίρι των δυο πολύ καλών φίλων έχουν μείνει αξέχαστες!

Φυσικά θα σταθούμε και στο γεγονός που και δυο τους έχουν καταφέρει να διατηρήσουν μια πολύ κομψή και καλλίγραμη σιλουέτα!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η "γυναίκα" του! Φωτογραφία απόδειξη!

Ξέρετε ποια είναι η "γυναίκα" του Νίκου Μουτσινά; Σας έχουμε φωτογραφία - απόδειξη!

Ο λόγος φυσικά για την...

Ματίνα Νικολάου!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ και η Ματίνα Νικολάου, είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Οι δυο τους περνούν σχεδόν όλη την ημέρα μαζί, αφού συνεργάζονται και στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" αλλά και στην "Βερβερίτσα".Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Μουτσινάς, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του μαζί με την Ματίνα Νικολάου και γράφει στη λεζάντα:

"Ύφος,χειλάκια,κουκούλα και η βραβευμένη πρωταγωνίστρια! Αυτό είναι Δευτέρα! #modellife #βραβευμενη #βερβεριτσαγιαπαντα".

Για την φιλία τους είναι σίγουρο ότι ξέρετε. Ωστόσο γνωρίζετε ότι ο Νίκος Μουτσινάς είχε καλή σχέση και με μοντέλο του GNTM;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share