Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ανατροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ποιος θα είναι ο ρόλος του στο Big Brother;

Αποκάλυψη!

31 Ιανουαρίου 2020 15:04
Ανατροπή με τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ποιος θα είναι ο ρόλος του στο Big Brother;

Πολύ κοντά στο να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό και συγκεκριμένα στο Big Brother βρίσκεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του, η οποία κλονίστηκε μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Τώρα αναρρώνει και παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή του νέου «Big Brother» που θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με όσα είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρω1νό» η παραγωγή θέλει η φωνή να είναι άγνωστη. «Στον ΣΚΑΪ όμως θέλουν πολύ τον Αντρέα και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και προτείνουν στον Αντρέα να κάνει κάποια guest. Του πρότειναν να κάνει κάποια περάσματα. Αν όλα πάνε καλά με την υγεία του και δεχτεί θα τον δούμε», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό είναι το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του! (photo)

Σώος από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μάλιστα έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στους φίλους και του θαυμαστές του μέσω Facebook!

Ο διάσημος παρουσιαστής και μουσικός, είχε εισαχθεί λίγες μέρες μετά την κηδεία του αδελφού του, Θάνου, για να νοσηλευτεί για περίπου δύο εβδομάδες και να πάρει το εξιτήριο πριν από τέσσερις μέρες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στον αδελφό του Θάνο και ο θάνατός του τον βύθισε στο πένθος. Ο γνωστός παρουσιαστής τότε είχε κάνει μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και τον αποχαιρέτησε με μία φωτογραφία του, ακολουθώντας το άκρως συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Θάνου Μικρούτσικου.

Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια που φευγει!Ευτυχως για μενα δεν εφυγε!Σε ολοκληρο αυτο το διαστημα των δεκαπεντε ημερων η εννοια σας φυλαχτο!

Posted by Adreas Mikrutsikos on Monday, January 20, 2020

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από αρκετές μέρες!

Ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε από το νοσοκομείο χθες το βράδυ, και όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή "Happy Day", ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Οι γιατροί του συνιστούν ωστόσο μεγάλη προσοχή, μιας και η υγεία του είναι ακόμα ευαίσθητη και με το κρύο κυκλοφορούν αρκετές ασθένειες.

Θάνος και Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί σε πλατό: Η σπάνια τηλεοπτική τους συνάντηση στον Γιώργο Παπαδάκη! (Video)

Πριν από πολλά χρόνια, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο αδελφός του, Ανδρέας, είχαν εμφανιστεί από κοινού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη!

Σήμερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε το τελευταίο “αντίο” στον αδελφό του, τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη η απώλεια του οποίου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Απόσπασμα της σπάνιας αυτής συνάντησης των δύο αδελφών στον τηλεοπτικό “αέρα”, μεταδόθηκε σήμερα στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1. Τα χαμόγελα, τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ τους, περίσσευαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share