Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παίκτρια του Next Top Model ερωτευμένη με τον Στέφανο Τσιτσιπά! (photos-video)

Το αποκάλυψε η ίδια!

30 Ιανουαρίου 2020 14:53
Παίκτρια του Next Top Model ερωτευμένη με τον Στέφανο Τσιτσιπά! (photos-video)

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της Αυστραλίας, η Μοντάνα Κοξ, νικήτρια του Next Top Model 2011, δήλωσε ερωτευμένη με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πριν λίγες μέρες αποκλείστηκε από το Australian Open!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, αποκάλυψε ότι είναι ερωτευμένη με τον Ελληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά. Συγκεκριμένα μιλώντας για το 21o ετήσιο IMG Tennis Party στη Μελβούρνη, είπε ότι θα ήθελε να γνωρίσει εκεί τον 21χρονο Στέφανο, τον οποίο βρίσκει πολύ όμορφο.

«Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, (ο Στέφανος Τσιτσιπάς), είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση », είπε το γνωστό μοντέλο, και πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μικρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυπήσω τη μπάλα τόσο δυνατά».

Το μοντέλο αστειεύτηκε αναφέροντας και τον Ραφαέλ Ναδάλ, λέγοντας ότι θα αρκεστεί σε αυτόν. Η Μοντάνα Κοξ δηλώνει single, αν και πρόσφατα υπήρξαν φήμες πως διατηρούσε σχέση με τον δισεκατομμυριούχο Justin Hemmes, με τον οποίο όμως ξεκαθάρισε ότι είναι φίλοι.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ντράπηκα όταν είδα το βίντεο που χτύπησα τον πατέρα μου!

Για το επεισόδιο με τον πατέρα του τον οποίο πάνω στα νεύρα του χτύπησε με τη ρακέτα μίλησε στο Reuters ο Στέφανος Τσιτσιπάς με αφορμή τον πρώτο του αγώνα στο Αυστραλιανό Open τη Δευτέρα.

«Ντράπηκα όταν είδα τον εαυτό μου σε αυτή την κατάσταση, κρατούσα τα πάντα και εξερράγην σε κάποια στιγμή» δήλωσε ο Τσιτσιπάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο η διαχείριση του εκνευρισμού είναι ένα από τα θέματα στα οποία δουλεύει για τη φετινή σεζόν. «Δουλεύω πάρα πολύ για αυτό. Πιστεύω ότι το να είμαι ισορροπημένος και να σκέφτομαι σωστά θα με βοηθήσει. Αν είσαι τη μια μέρα έτσι και την άλλη αλλιώς με τα συναισθήματά του, αυτό μπορεί να σου κοστίσει» λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Reuters ο Στέφανος Τσιτσιπάς δουλεύει και στην αντίδρασή του όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται θετικά «ένα μάθημα που πήρε μετά την πρόωρη έξοδό του από το Montreal Masters τον Αύγουστο. «Σκέφτηκα "γιατί να είσαι τόσο στρεσαρισμένος;" δεν υπάρχει κάποιο νόημα σε αυτό. Απλά ξεκίνα από την αρχή σε ένα καινούργιο τουρνουά, μην σκέφτεσαι τι συνέβη στο παρελθόν και προσπάθησε να παίξεις το καλύτερό σου παιχνίδι, να ανταγωνιστείς στο υψηλότερο επίπεδο».

«Αν σκέφτεσαι τόσο πολύ αυτό καταστρέφει το παιχνίδι σου» προσθέτει ο Έλληνας τενίστας.

Το νο6 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις περιμένει με ενδιαφέρον να παίξει μπροστά στους «εκδηλωτικούς φίλους » του στη Μελβούρνη. «Έχω καταπληκτικές μνήμες από εδώ. Τα ημιτελικά, το όνειρο, το να παίζω με τόση αδρεναλίνη. Ευχαριστήθηκα πολύ τους οπαδούς και την ενέργεια που δίνουν εδώ» δηλώνει ο 21χρονος τενίστας στο Reuters.

O πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά τη Δευτέρα στο Αυστραλιανό Open είναι ο Ιταλός Σαλβατόρε Καρούζο.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Χτύπησε τον πατέρα του με την ρακέτα!

Ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, νευρίασε και άθελά του πέτυχε και τον πατέρα του, Απόστολο και η μητέρα του σηκώθηκε να τον ηρεμήσει!

Αν και είχε μια καλή εμφάνιση ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε στο τάι μπρέικ (9-7) το 1ο σετ του αγώνα του με τον Νικ Κύργιο στο ATP Cup. Να υπενθυμίσουμε ότι κατέκτησε την κούπα στο ATP Finals, και είχε μια εξαιρετική απόδοση.

Ο Στέφανος ήταν παραπάνω απ' ότι έπρεπε εκνευρισμένος με τον τρόπο που έχασε το σετ και ξέσπασε.

Χτύπησε με την ρακέτα του τον πάγκο και στην συνέχεια με τη ρακέτα του χτύπησε και τον πατέρα και προπονητή του Απόστολο στο δεξί χέρι!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκτός εαυτού και η μητέρα του, Τζούλια, σηκώθηκε από την θέση της στην εξέδρα για να του κάνει παρατηρήσεις.

Δείτε το ξέσπασμα του Τσιτσιπά:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share