Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη από ζευγάρι της showbiz! Θέλει να κάνει και 3ο παιδί! (video)

Δείτε ποιο είναι!

30 Ιανουαρίου 2020 11:13
Αποκάλυψη από ζευγάρι της showbiz! Θέλει να κάνει και 3ο παιδί! (video)

Σε μια μεγάλη αποκάλυψη προχώρησε ένα ζευγάρι της showbiz, το οποίο μοιάζει να έχει στα σχέδια του να κάνει και 3ο παιδί, ακολουθώντας... το δρόμο των Ολυμπίας Χοψονίδου-Βασίλη Σπανούλη.

Ο λόγος γίνεται για τον Φάνη Μουρατίδη και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους. Το διάσημο ζευγάρι, όμως ανέφερε ο έμπειρος ηθοποιός στον ΑΝΤ1, μιλώντας για την καθημερινότητα με τους γιους του και... τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει για ένα τρίτο παιδί, ιδανικά ένα κορίτσι.

«Μακάρι να μπορούσα τρίτο παιδί. Αν μπορέσει αυτό με κάθε τρόπο να συμβεί, ίσα ίσα θα το θέλαμε κιόλας. Σίγουρα θα ήθελα ένα κορίτσι, αν και με καλύπτει αυτή τη στιγμή η ανιψιά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρατίδης.

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Το δικό του δημόσιο μήνυμα για τον πένθος, έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Που αναφέρθηκε ο παρουσιαστής;

Συγκεκριμένα, σοκ προκλήθηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού νεκρός είναι ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης. Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία φαίνεται πως τελικά τον πρόδωσαν.

Όπως είναι λογικό, η απώλεια αυτή συζητήθηκε, ενώ ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του Instagram του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται ο ηθοποιός να πουλάει το περιοδικό "σχεδία".

"Αν μιλάμε για ψυχή...", έγραψε στη λεζάντα! Δείτε την φωτογραφία:

"Βγάλε το σκασμό...": Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ιδιοκτήτη του "ΣΚΑΙ" Γιάννη Αλαφούζο καλώντας τον να… βγάλει το σκασμό. Εκτός εαυτού ο παρουσιαστής.

Αφορμή αποτέλεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε από το κανάλι του Φαλήρου η αναφορά που έκανε στον κ. Χατζηνικολάου ένα έγγραφο του FBI που παρουσίασε ο αντιεισαγγελέας Γιάννης Αγγελής στην προανακριτική στη Βουλή για το θέμα της Novartis.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλεσε τον Γιάννη Αλαφούζο "Γιαννάκη από το Νέο Φάληρο" που "κάνει μπάνιο στα λαθραία στο Ασπρονήσι" και χαρακτήρισε το έγγραφο "κ@λ@χαρτο".

Μίλησε δε για αμνήμονες λασπολόγους που πρέπει να βγάλουν το σκασμό. "Ακούς Γιαννάκη; Βγάλε το σκασμό Γιαννάκη!" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε "Και πες μας πόση διαφήμιση πήρε ο όμιλός σου από τη Novartis τα χρόνια εκείνα, εμείς πήραμε ψίχουλα Γιαννάκη".

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, προχώρησε σε μια "έκτακτη" τοποθέτηση! Τι μας ανακοίνωσε ο παρουσιαστής;

Μετά τα συγκινητικά λόγια του, για τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ, ο παρουσιαστής αλλά και εκδότης, το βράδυ της Πέμπτης (16/01), δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο εκδότης, θέλησε να κάνει γνωστό το γεγονός, ότι το "enikos.gr", απέκτησε Instagram. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου: "Το @enikosgr είναι στο Instagram! Αξίζει να το ακολουθήσετε!"

Δείτε την δημοσίευση:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share