Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάθαμε σοκ με τον μεγάλο γιο του Νίκου Χατζηνικολάου: Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζουν!

Κάθισαν δίπλα δίπλα και είναι σχεδόν ίδιοι!

30 Ιανουαρίου 2020 09:34
Πάθαμε σοκ με τον μεγάλο γιο του Νίκου Χατζηνικολάου: Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζουν!

Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου με το γιο του, στο πρόσωπο είναι ίδιοι. Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει στο Instagram πριν καιρό με αφορμή τα γενέθλια του.

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του, η οποία είναι και η πρώτη προτεραιότητα του.

Ο γιος του Πάνος, καρπός του έρωτα του με την σύζυγο του από τον πρώτο του γάμο, που γεννήθηκε το 1994, είχε γενέθλια πριν λίγο καιρό και ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια.

«Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Σε αγαπάω!» έγραψε ο περήφανος πατέρας στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Δείτε πόσο μοιάζουν:

Βαρύ πένθος για τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Το δικό του δημόσιο μήνυμα για τον πένθος, έστειλε ο Νίκος Χατζηνικολάου! Που αναφέρθηκε ο παρουσιαστής;

Συγκεκριμένα, σοκ προκλήθηκε στον καλλιτεχνικό κόσμο, αφού νεκρός είναι ο ηθοποιός Γιώργος Κοτανίδης. Ο διάσημος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα οποία φαίνεται πως τελικά τον πρόδωσαν.

Όπως είναι λογικό, η απώλεια αυτή συζητήθηκε, ενώ ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του Instagram του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου φαίνεται ο ηθοποιός να πουλάει το περιοδικό "σχεδία".

"Αν μιλάμε για ψυχή...", έγραψε στη λεζάντα! Δείτε την φωτογραφία:

"Βγάλε το σκασμό...": Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ιδιοκτήτη του "ΣΚΑΙ" Γιάννη Αλαφούζο καλώντας τον να… βγάλει το σκασμό. Εκτός εαυτού ο παρουσιαστής.

Αφορμή αποτέλεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε από το κανάλι του Φαλήρου η αναφορά που έκανε στον κ. Χατζηνικολάου ένα έγγραφο του FBI που παρουσίασε ο αντιεισαγγελέας Γιάννης Αγγελής στην προανακριτική στη Βουλή για το θέμα της Novartis.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλεσε τον Γιάννη Αλαφούζο "Γιαννάκη από το Νέο Φάληρο" που "κάνει μπάνιο στα λαθραία στο Ασπρονήσι" και χαρακτήρισε το έγγραφο "κ@λ@χαρτο".

Μίλησε δε για αμνήμονες λασπολόγους που πρέπει να βγάλουν το σκασμό. "Ακούς Γιαννάκη; Βγάλε το σκασμό Γιαννάκη!" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε "Και πες μας πόση διαφήμιση πήρε ο όμιλός σου από τη Novartis τα χρόνια εκείνα, εμείς πήραμε ψίχουλα Γιαννάκη".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share