Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

Τι συνέβη στην ηθοποιό;

26 Ιανουαρίου 2020 10:28
Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου!

Δύσκολες ώρες για τη γνωστή ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. "Βούτηξε" στη θλίψη μιας και έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γάτα, Λιλίκα, με την οποία είχε ένα ιδιαίτερο δέσιμο αφού είχε κάνει και γυμνή φωτογράφηση μαζί της!

Η ηθοποιός έκανε γνωστή την είδηση μέσα από μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ όπου τη συνόδευσε και με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα!

«Το μικρο μου πλασματάκι άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ζώων. Τα δάκρυα μου που τρέχουν σα βρύσες από τη θλίψη και το σπαραγμό πέφτουν στο πληκτρολόγιο και δε με αφήνουν να γράψω πολλά… Σ’ ευχαριστώ καρδιά μου, σ’ ευχαριστώ Λιλίκα μου γλυκειά για όσα υπέροχα περάσαμε αυτά τα πέντε χρόνια, μα πάνω απ’ όλα σ’ ευχαριστώ γιατί άγγιξες μέσα μου χορδές κι ευαισθησίες που μέχρι τώρα αγνοούσα… Ξεκουράσου κορμάκι μου...» γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η όλο αγάπη ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τη Λιλίκα

Τον περασμένο Οκτώβρη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είχε κάνει μια ακόμη ανάρτηση για την Λιλίκα. Σε αυτή αποκάλυπτε πως περιμάζεψε τη γάτα με πάρα πολλά προβλήματα, καθώς έπασχε από τον ιό FIV (ρετροϊός που προσβάλει τις γάτες, το AIDS για τα κατοικίδια αυτά) και ήταν και επιληπτική. «Μου λένε πως την έσωσα, η αλήθεια είναι πως εκείνη έσωσε εμένα» έλεγε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου τότε, με αφορμή τη συμπλήρωσε πέντε χρόνων από την ημέρα που συνάντησε τη Λιλίκα.

«Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια μπήκε στη ζωή μου αυτό το υπέροχο πλάσμα, η Λιλίκα. Επιβεβαίωσε αυτό που λέγεται πως «οι γάτες είναι εφτάψυχες». Φορέας του ιού FIV και επιληπτική, έδωσε άπειρες μάχες σε αντίστοιχες νοσηλείες, τα κατάφερε και σήμερα είναι αυτό το πανέμορφο γατί στη φωτογραφία κάτω. Μου λένε πως την έσωσα, η αλήθεια είναι πως εκείνη έσωσε εμένα, κάνοντάς με καλύτερο άνθρωπο, πιο συμπονετικό με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση. Σ’ ευχαριστώ Λιλίκα μου και χρόνια σου πολλά!» έγραφε.


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share