Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νίκος Μουτσινάς: Δέχτηκε απειλές από γνωστό πρόσωπο!

Τι συνέβη;

26 Ιανουαρίου 2020 09:23
Νίκος Μουτσινάς: Δέχτηκε απειλές από γνωστό πρόσωπο!

Κι όμως o Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε απειλές και μάλιστα από άνθρωπο που ήξερα καλά!

Δείτε ποιος απείλησε τον αγαπημένο παρουσιαστή και ηθοποιό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είναι στην πιο δημιουργική του περίοδο...

Μη πάει ο νους σας στο κακό! Γιατί ο άνθρωπος που τον απειλούσε πρόκειται για τον καλό του φίλο αλλά και προσωπικό του οδοντίατρο Κωνσταντίνο Δέδε, ο οποίος εκτός από τον Νίκο Μουτσινά έχει αναλάβει πολλούς επώνυμους της showbiz για την υγεία των δοντιών τους!

Πριν μέρες ο παρουσιαστής λοιπόν στην επίσκεψή του στο ιατρείο, δέχτηκε την απειλή του οδοντιάτρου αφού δεν ήθελε να υποστεί τις συνέπειες και τον πόνο για τη θεραπεία των δοντιών του. Έτσι ο γιατρός με χιουμοριστική διάθεση των απείλησε πως αν δεν κάτσει θα πονέσει περισσότερο!

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε:

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η "γυναίκα" του! Φωτογραφία απόδειξη!

Ξέρετε ποια είναι η "γυναίκα" του Νίκου Μουτσινά; Σας έχουμε φωτογραφία - απόδειξη!

Ο λόγος φυσικά για την...

Ματίνα Νικολάου!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ και η Ματίνα Νικολάου, είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Οι δυο τους περνούν σχεδόν όλη την ημέρα μαζί, αφού συνεργάζονται και στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" αλλά και στην "Βερβερίτσα".Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Μουτσινάς, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του μαζί με την Ματίνα Νικολάου και γράφει στη λεζάντα:

"Ύφος,χειλάκια,κουκούλα και η βραβευμένη πρωταγωνίστρια! Αυτό είναι Δευτέρα! #modellife #βραβευμενη #βερβεριτσαγιαπαντα".

Για την φιλία τους είναι σίγουρο ότι ξέρετε. Ωστόσο γνωρίζετε ότι ο Νίκος Μουτσινάς είχε καλή σχέση και με μοντέλο του GNTM;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share