Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

''Επειδή είμαι γκέι δεν ...'' Κατακεραυνώνει ο Άγγελος Μπράτης!

Μίλησε ανοιχτά χωρίς αναστολές!

25 Ιανουαρίου 2020 15:25
''Επειδή είμαι γκέι δεν ...'' Κατακεραυνώνει ο Άγγελος Μπράτης!

Κατακεραυνώνει ο Άγγελος Μπράτης με τη συνέντευξη που έσωσε σήμερα στο Dot στο κανάλι του ΣΚΑΙ!

Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του GNTM, Άγγελος Μπράτης, σε μια εξομολόγηση από καρδιάς, μίλησε ανοικτά για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας πως είναι γκέι. Εν το μεταξύ δείτε τι είχε δηλώσει η Άννα Μαρία για εκείνον πριν λίγες μέρες!

' Κατακεραυνώνει ο Άγγελος Μπράτης!

«Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα. Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα…», είπε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Μπράτης.

GNTM τελικός - Αποκλειστικό: Αυτή ήταν η μεγάλη νικήτρια! Όταν κατέρρευσε το σύστημα ήταν με διπλάσια διαφορά πρώτη!

Σάλο έχει προκαλέσει το τελικό αποτέλεσμα του GNTM 2 όπου έβγαλε 2 νικήτριες επειδή έπεσε το σύστημα του Star στην ψηφοφορία!

Το Athensmagazine.gr όμως τρύπωσε και έμαθε την αλήθεια! Ποια κοπέλα ήταν πρώτη και μάλιστα πάνω από διπλάσια διαφορά όταν "έπεσε" το σύστημα; Με το δίκιο του λοιπόν και το Twitter να γίνει έξαλλο!

Συγκεκριμένα μεγάλες νικήτριες αναδείχθηκαν η Κάτια και η Άννα Μαρία με την Κέισι να έρχεται τρίτη, σε έναν τελικό που το τερμάτισε στα νούμερα τηλεθέασης! Ωστόσο αποκλειστική φωτογραφίες του Athensmagazine.gr αποκαλύπτει το σκάνδαλο! Και όταν μιλάμε για σκάνδαλο εννοούμε μεγατόνων! Κι αυτό διότι μια από τις δύο νικήτριες, όχι απλά δεν ήταν πρώτη στην ψηφοφορία, αλλά τρίτη!

Ναι, ναι καλά διαβάζετε! Σε αντίστοιχη ψηφοφορία που έκανε το Open και δεν διαφέρει σε τίποτα από τους Star η Κάτια ήταν τρίτη, με την Κέισι να βρίσκεται στην δεύτερη θέση! Πρώτη και με διαφορά ήταν η Άννα Μαρία με 54%! Μιλάμε για θρίαμβο που η παραγωγή αποφάσισε να... μοιράσει το έπαθλο και τη μεγάλη νικήτρια του GNTM2 να τις κάνει 2!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr !

Gntm2 πραγματικά αποτελέσματα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share