Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Άγνώριστη η Μαρία Μπεκατώρου! Η αλλαγή που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! (photo)

Σοκ!

25 Ιανουαρίου 2020 11:30
Άγνώριστη η Μαρία Μπεκατώρου! Η αλλαγή που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! (photo)

Αγνώριστη η Μαρία Μπεκατώρου με την αλλαγή που έκανε να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Ενώ, πριν από λίγες μέρες η κάμερα την «έπιασε» μαζί με την μεγάλη της αδυναμία!

Η Μαρία Μεκατώρου θέλησε να ξεδιπλώσει μια διαφορετική πτυχή του στιλ της, και έτσι την είδαμε με κοντό αγορίστικο μαλλί.

Τη φωτογραφία με την αλλαγή στο look της πόσταρε ο hairstylist στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Οι αλλαγές δε σταμάτησαν εκεί, αφού η Μαρία πειραματίστηκε και με το χρώμα κάνοντας μια πλατινέ απόχρωση.

Αν και πρόκειται για περούκα, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως πρόκειται για ένα στιλ που της ταιριάζει πολύ, αφού τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Μπεκατώρου! Σοκ στον ΑΝΤ1!

Σοκ στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Μπεκατώρου να ξεσπάει σε κλάματα! Έγινε κάτι το οποίο είχε να συμβεί εδώ και περίπου δυο χρόνια. Επίσης, δέχτηκε και ένα τηλεφώνημα που την έκανε να δακρύσει!

Η Μαρία Μπεκατώρου το απόγευμα της Δευτέρας έζησε στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού της στον Ant1 μια από τις πιο δυνατές και συγκινητικές στιγμές.

Ο παίκτης, Σωτήρης Γεωργίου κατάφερε να φύγει από το παιχνίδι με 30.000 ευρώ στην τσέπη του. Η Μαρία Μπεκατώρου δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα στην αγκαλιά του νικητή.

Μαρία Μπεκατώρου: Ανακοινώθηκε επίσημα αυτό που περίμενε καιρό!

Εξελίξεις «βόμβα» με το YFSF, του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου! Λύθηκε επιτέλους το... «μυστήριο» για την παρουσιάστρια, η οποία πρόσφατα έδωσε και τηλεοπτική συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα!

Το Your Face Sounds Familiar επιστρέφει στις μικρές μας οθόνες και οι 10 παίκτες που θα διαγωνιστούν στο show μεταμφιέσεων βρέθηκαν και σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα ονόματα τους!

Το πρώτο γύρισμα του YFSF θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου και η προβολή του επεισοδίου θα γίνει την πρώτη Κυριακή του μήνα.

Η εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε την ενδιαφέρουσα 10αδα:

1.Λάμπης Λιβιεράτος
2.Γιώργος Χρανιώτης
3.Στέφανος Μουαγκιέ
4.Νικόλας Ραπτάκης
5.Ηλίας Μπογδάνος

6.Ευριδίκη
7.Μαρία Ανδρούτσου
8.Δανάη Λουκάκη
9.Τάνια Μπρεάζου
10.Κατερίνα Κουκουράκη

Επίσης το «μυστήριο» της κριτικής επιτροπής λύθηκε και τελικά οι τέσσερις κριτές του YFSF είναι οι:

Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας, Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share