Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

Νίκος Μουτσινάς - Αποκαλύπτει: ''Νιώθω έτοιμος να υιοθετήσω ένα παιδάκι - Όλα αυτά τα χρόνια με τσεκάρω''

Τα είπε όλα!

25 Ιανουαρίου 2020 08:43
Νίκος Μουτσινάς - Αποκαλύπτει: ''Νιώθω έτοιμος να υιοθετήσω ένα παιδάκι -  Όλα αυτά τα χρόνια με τσεκάρω''

Την επιθυμία του να γίνει πατέρας υιοθετώντας ένα παιδί εξέφρασε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος φέτος συνεχίζει δυναμικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στο θέατρο.

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO!, ο αγαπημένος παρουσιαστής και ηθοποιός δήλωσε έτοιμος και παραδέχθηκε δημοσίως για πρώτη φορά ότι θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί, αναφερόμενος μάλιστα στις προφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια μονογονεϊκή οικογένεια και πόσο μάλιστα ενός άνδρα στην υιοθεσία ενός παιδιού.

Όπως αναφέρει το Mononews αν και προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, το καλοκαίρι παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε σχέση, ενώ τώρα θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί.

«Νιώθω έτοιμος εδώ και πολύ καιρό και θα το κάνω. Απλά όλα αυτά τα χρόνια, με τσεκάρω. Θέλω να καταλάβω αν είναι ανάγκη μου ή κάτι που το θέλω πολύ.

Δεν θέλω να είναι ανάγκη, αλλά ισχυρή θέληση. Ούτε εγωιστική πράξη, να το κάνω δηλαδή για μένα, αλλά να το κάνω για το ίδιο το παιδί», δήλωσε ο ίδιος.

Ερωτηθείς εάν θα υιοθετούσε ένα παιδί, απάντησε: «Μα προφανώς θα υιοθετήσω ένα παιδάκι. Αυτό είναι το πιο πιθανό. Θα μπορούσα να αποκτήσω και με άλλους τρόπους, αλλά νομίζω πως η υιοθεσία εμπεριέχει κάτι πιο όμορφο.

Υπάρχουν τόσα παιδιά και σε άλλες χώρες και σε δικά μας ιδρύματα. Γνωρίζω τις δυσκολίες που συνεπάγεται μια υιοθεσία, το τέρας της γραφειοκρατίας ακόμη και για τυπικές οικογένειες, πόσο μάλλον για μια μονογονεϊκή και μάλιστα ενός άνδρα»

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η "γυναίκα" του! Φωτογραφία απόδειξη!

Ξέρετε ποια είναι η "γυναίκα" του Νίκου Μουτσινά; Σας έχουμε φωτογραφία - απόδειξη!

Ο λόγος φυσικά για την...

Ματίνα Νικολάου!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ και η Ματίνα Νικολάου, είναι δύο πολύ καλοί φίλοι. Οι δυο τους περνούν σχεδόν όλη την ημέρα μαζί, αφού συνεργάζονται και στην εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" αλλά και στην "Βερβερίτσα".Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, ο Νίκος Μουτσινάς, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram του μαζί με την Ματίνα Νικολάου και γράφει στη λεζάντα:

"Ύφος,χειλάκια,κουκούλα και η βραβευμένη πρωταγωνίστρια! Αυτό είναι Δευτέρα! #modellife #βραβευμενη #βερβεριτσαγιαπαντα".

Για την φιλία τους είναι σίγουρο ότι ξέρετε. Ωστόσο γνωρίζετε ότι ο Νίκος Μουτσινάς είχε καλή σχέση και με μοντέλο του GNTM;

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share