Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: «Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος»!

Τι συνέβη;

24 Ιανουαρίου 2020 14:04
Έξαλλη η Φαίη Σκορδά: «Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος»!

Έξαλλη έγινε η Φαίη Σκορδά καθώς αναφέρθηκε σε διαφήμιση-απάτη που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τη δείχνει να πίνει συγκεκριμένο ρόφημα αδυνατίσματος! Ενώ, σε πρόσφατη εκπομπή της εμφανίστηκε στο πλατό της χορεύοντας τσιφτετέλι υπό τους ρυθμούς Λένας Ζευγαρά!

Συγκεκριμένα, είπε: «Με την ευκαιρία να πω ότι αυτές τις διαφημίσεις που διαφημίζω αυτά τα αδυνατιστικά είναι απάτη. Θα το λέω συνέχεια. Απάτη, απάτη, απάτη. Μην τους πιστεύετε. Είναι και επικίνδυνα αυτά για την υγεία. Το βλέπω και στενοχωριέμαι. Δεν καταλαβαίνω τι είναι. Κάτι αδυνατιστικά. Έχουν βομβαρδίσει το ιντερνέτ με τη διαφήμιση και τη δική μου φωτογραφία. Πήγαμε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Είναι από το εξωτερικό. Στενοχωριέμαι αν έστω και ένας άνθρωπος έχει δώσει 2 ευρώ. Και μη το πάρει και πάθει και τίποτα, μπορεί να είναι επικίνδυνο» είπε η παρουσιάστρια.

«Βόμβα» της Φαίης Σκορδά για μεταγραφή της Ελένης Μενεγάκη! (Video)

H Φαίη Σκορδά έσκασε «βόμβα» στο Πρωινό για την Ελένη Μενεγάκη λέγοντας ότι υπάρχει μια περίπτωση να είναι του χρόνου στο Star, με την παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες να είχε ένα «καυτό» ατύχημα!

“Εγώ έχω ακούσει στο Mega”, είπε από την πλευρά της η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Στη συνέχεια, η Φαίη έκανε κάτι στον αέρα που δεν συνηθίζεται. Η παρουσιάστρια είπε αναφερόμενη στην Ελένη Μενεγάκη, τα εξής:

“Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη -συναδελφικά θα το πω- έχει το εξής: δεν έκανε ποτέ βρώμικο πόλεμο. Για μένα, ως Φαίη Σκορδά, αν κάνω έναν απολογισμό για τους ανθρώπους της τηλεόρασης, δεν είναι τυχαίο ότι αυτή η γυναίκα δεν πείραξε ποτέ κάποιον, δεν τον εξέθεσε, δεν μπήκε στη διαδικασία του απέναντι και του ανταγωνισμού και γι’ αυτό είναι εκεί που είναι και θα είναι πάντα πρώτη. Τέλος”!

“Για μένα της βγάζω το καπέλο και τη θαυμάζω πολύ. Έχει μια στάση που είναι πολύ αξιοπρεπής”, κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για τον Νίκο Μουτσινά! (Video)

Ένα άγνωστο ρεκόρ αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για τον Νίκο Μουτσινά!

Συγκεκριμένα, σήμερα «Το Πρωινό» αποκάλυψε τον ακριβή αριθμό που έχει χορέψει φέτος ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του το τραγούδι της Λένας Ζευγαρά «Αμάρτησε».

Για την ακρίβεια 65 φορές το έχει χορέψει κι όχι 6 εκατομμύρια όπως ο ίδιος δήλωσε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share