Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκ: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Ντίνος Καρύδης!

Θρίλερ!

24 Ιανουαρίου 2020 11:23
Σοκ: Απειλεί να αυτοκτονήσει ο Ντίνος Καρύδης!

Σε μια σοκαριστική ανάρτηση προέβη ο Ντίνος Καρύδης, πριν από λίγες ώρες και έχει προκαλεί αναταραχή στους δικούς του ανθρώπους.

Ο γνωστός ηθοποιός, αιφνιδίασε τους διαδικτυακούς του φίλους όταν ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια ανάρτηση, στην οποία έγραφε πως σκέφτεται σοβαρά να αυτοκτονήσει, επειδή η σύνταξή του κόπηκε και άλλο.

«H χαμηλή σύνταξη κόπηκε κι άλλο. Σκέφτομαι σοβαρά την αυτοκτονία» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ντίνος Καρύδης, ο οποίος πρόσφατα βίωσε και μια μεγάλη απώλεια!

Τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι τον παρότρυναν να μην κάνει τέτοιες σκέψεις ήταν φυσικά πολλά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ

Posted by Ντίνος Καρύδης- Ntinos Karidis on Thursday, January 23, 2020

Μάλιστα ο Ντίνος Καρύδης είχε προβεί σε αντίστοιχη δήλωση και το 2017, όταν έλεγε πως θα αυτοκτονήσει εξαιτίας του ίδιου λόγου!

Ντίνος Καρύδης: Ποιες είναι οι εξελίξεις στο πρόβλημα υγείας του;

Όλοι θυμούνται το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο, με τη ρίψη χημικών στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία όπου συμμετείχε ο πασίγνωστος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης.

Τότε, είχε βρεθεί και πάλι στο νοσοκομείο, προκειμένου να του αφαιρεθεί υγρό από τους πνεύμονές του.

Σήμερα, με μια νέα του ανάρτηση ο Ντίνος Καρύδης θέλησε να μοιραστεί μαζί με τους ακόλουθούς του τη κατάσταση της υγείας του αλλά και όλα όσα τον ταλαιπωρούν.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram γράφοντας: "ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ !!! "Επισκέφθηκα τον καρδιολόγο για τον βηματοδότη καρδιάς-ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Μακάρι να είμαι καλά τον Οκτώβρη. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.

Δεν αντέχω άλλο μακριά απ' την ανάσα, τη σιωπή, το γέλιο, και το δάκρυ του αγαπημένου θεατρόφιλου κοινού και γιατί όχι το χειροκρότημά του. Του κοινού που δεν με πρόδωσε ποτέ Βοήθησέ με Παναγιά μου!".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share