Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Τελειώσαμε»! Η ατάκα του Σπανούλη για την Χοψονίδου που θα συζητηθεί! (video)

Τον άφησε κόκκαλο!

22 Ιανουαρίου 2020 14:23
«Τελειώσαμε»! Η ατάκα του Σπανούλη για την Χοψονίδου που θα συζητηθεί! (video)

Μια απίστευτη απάντηση έδωσε ο Βασίλης Σπανούλης, σε ερώτηση που δέχθηκε για το 6ο παιδί, τονίζοντας ότι... τελείωσε με την Ολυμπία Χοψονίδου.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, μετά τη γέννηση ακόμη ενός μέλους της οικογένειας, ανέφερε πως μάλλον πρέπει... να σταματήσει το ζευγάρι να κάνει παιδιά, απαντώντας με έναν τρομερά χιουμοριστικό τρόπο, ότι μετά από αυτή την ισοπαλία, ο ίδιος και η Χοψονίδου πρέπει να κοιμούνται σε χωριστά κρεβάτια, σε ερώτηση που του έγινε από την εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» στο STAR.

«Έκτο. Οι κόρες και οι γιοί μας είναι 3-3. Ισοπαλία, το λήγουμε. Όλα καλά πήγαν στην γέννα. Η Ολυμπία γέννησε με καισαρική, δεν ήμουν μέσα. Είχα προπόνηση, ήρθα, είδα τη νεογέννητη και ξαναπήγα. Έχουμε κάνει χιλιόμετρα», ανέφερε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης στάθηκε στη δύναμη της γυναίκας του: «Συγχαρητήρια στην Ολυμπία που αντέχει. Εγώ είμαι ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ότι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Φυσικά ρωτήθηκε αν θα υπάρξει και 7ο παιδάκι στην οικογένεια, λέγοντας: «Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, ούτε παράταση, ούτε τίποτα. Τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια. Μας αρέσουν τα παιδιά, η μεγάλη οικογένεια. Τον επόμενο τίτλο εννοείται θα τον αφιερώσω στο νεογέννητο. Το δωμάτιο δεν είναι έτοιμο. Κάτι έχουμε σκεφτεί, αλλά δεν έχουμε αποφασίσει. Το κάθε παιδί μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, ό,τι αγαπάει και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα. Υγεία εύχομαι σε όλο τον κόσμο, αγάπη και υπομονή για ότι δεν έρχεται, υπομονή για να το αλλάξουμε».

Γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου! Δείτε την πρώτη φωτογραφία!

Μόλις γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου και την είδηση έκανε γνωστή ο Βασίλης Σπανούλης με μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram!

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας πιο ευτυχισμένος από ποτέ ανακοίνωσε πως το 6ο παιδί τους μόλις ήρθε στον κόσμο.

Για να δείτε την φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, μπείτε στο Youweekly.gr...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share