Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Έγκυος η Βάσω Λασκαράκη; Η αποκάλυψη για τον ερχομό!

Μίλησε ανοιχτά...

21 Ιανουαρίου 2020 14:12
Έγκυος η Βάσω Λασκαράκη; Η αποκάλυψη για τον ερχομό!

Για το παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο μίλησε η Βάσω Λασκαράκη σε συνέντευξη της. Απάντησε "καλώς να έρθει" στο ενδεχόμενο να μείνει έγκυος και να γίνει μαμά για δεύτερη φορά.

Η ηθοποιός στην συνέντευξη της στο Tv Έθνος αναφέρθηκε στα επαγγελματικά, αλλά και τα προσωπικά της. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού και απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος

Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξη:

Το ενδεχόμενο να γίνεται μητέρα για δεύτερη φορά είναι κάτι που περνάει από το μυαλό σας;

Δεν είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι. Το σκέφτομαι. Αν είναι να έρθει, καλώς να έρθει».

Μάλιστα, ο Λευτέρης Σουλτάτος μαζί με την Βάσω Λασκαράκη μετά τον γάμο τους, έχουν μετακομίσει σε ένα σπίτι, το οποίο έχει τέλεια διακόσμηση.

Μαθεύτηκε το μυστικό της Λασκαράκη και του Σουλτάτου!

Αποκαλύφθηκε το μυστικό που έχει η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο! 10 ολόκληρους μήνες το κράτησαν κρυφό!

Η γνωστή ηθοποιός βιώνει την καλύτερη περίοδο στην ζωή της με τον σύζυγό της, την κόρη της Εύα και την επιτυχία της στην σειρά «Έρωτας Μετά», του AlphaTv!

Η Βάσω Λασκαράκη όμως φαίνεται ότι έχει ένα μυστικό με τον Λευτέρη Σουλάτο που δεν γνώριζε κανείς!

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube εδώ και 10 ολόκληρους μήνες και δεν το είχαν αναφέρει πουθενά. Ωστόσο δεν δημοσιεύουν συχνά βίντεο, αφού οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να δημιουργούν συνεχώς υλικό!

Βάσω Λασκαράκη

Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Τα πρώτα πλάνα από το νέο τους βήμα! Δείτε τα εδώ...

Τα πρώτα πλάνα από το νέο κοινό βήμα που κάνουν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος!

Η γνωστή ηθοποιός και ο γνωστός σεφ, σύζυγος της, το τελευταίο διάστημα προετοιμάζουν το έδαφος για ένα νέο ξεκίνημα που αποφάσισαν να κάνουν από κοινού!

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος απ' ότι έχουμε καταλάβει μέσα από τις δημοσιεύσεις τους θα κάνουμε μια κοινή εκπομπή, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη αν θα είναι στην τηλεόραση ή ίσως σε ένα κανάλι στο Youtube.

Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι μέσα από την Βαρσοβία και η Βάσω Λασκαράκη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο που απεικονίζει διάφορα φαγητά και όπως αποκάλυψε βρίσκεται σε ένα φεστιβάλ street food.

Πολύ πιθανό μόλις να μας έκανε spoiler με τα πρώτα πλάνα που θα δούμε στην εκπομπή που ετοιμάζουν. Ο χρόνος θα δείξει αν τελικά θα δούμε τα συγκεκριμένα πλάνα και σε μια εκπομπή με το αγαπημένο ζευγάρι σε ρόλο παρουσιαστών!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share