Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φοβερό: Δε θα πιστεύετε πώς ήταν ο Χάρης Χριστόπουλος πριν από 15 χρόνια! (photo)

Θα πάθετε πλάκα!

20 Ιανουαρίου 2020 17:01
Φοβερό: Δε θα πιστεύετε πώς ήταν ο Χάρης Χριστόπουλος πριν από 15 χρόνια! (photo)

Φοβερή είναι η αλλαγή στον χρόνο για τον Χάρη Χριστόπουλο, καθώς ήταν εντελώς διαφορετικός πριν από 15 χρόνια!

Η σύζυγός του, Ανίτα Μπραντ, δημοσίευσε σχετική φωτογραφία του στο Instagram, μαζί με το σκύλο τους, τη Zara., προκαλώντας ενθουσιασμό στους ακολούθους της. Παράλληλα, βέβαια, δεν κρύβει τον έρωτά της για τον διάσημο φωτογράφο, που τον έχει... και στο κινητό της!

«Αχ παιδιά, χαζεύοντας τις παλιές φωτογραφίες βρήκα αυτό από το Χαρούλη και την Zara, η οποία παρεπιπτόντως ήταν Ουγγαρέζα. Πόση τρυφερότητα έχει στο μουτράκι της, πείτε μου.Οσο και να την φρόντιζα όσο και να την αγαπούσα, το αφεντικό (και αγαπημένος) της ήταν πάντα ο Χάρης» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

O γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, μετά από 15 χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να παντρευτούν.

Ο γάμος του ζευγαριού τελέστηκε το καλοκαίρι του 2018 στην Λευκάδα.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Αυτό είναι το πρώτο του μήνυμα μετά την περιπέτεια της υγείας του! (photo)

Σώος από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μάλιστα έστειλε και το πρώτο του μήνυμα στους φίλους και του θαυμαστές του μέσω Facebook!

Ο διάσημος παρουσιαστής και μουσικός, είχε εισαχθεί λίγες μέρες μετά την κηδεία του αδελφού του, Θάνου, για να νοσηλευτεί για περίπου δύο εβδομάδες και να πάρει το εξιτήριο πριν από τέσσερις μέρες.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε πολύ μεγάλη αδυναμία στον αδελφό του Θάνο και ο θάνατός του τον βύθισε στο πένθος. Ο γνωστός παρουσιαστής τότε είχε κάνει μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και τον αποχαιρέτησε με μία φωτογραφία του, ακολουθώντας το άκρως συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Θάνου Μικρούτσικου.

Αποχαιρετα την Αλεξανδρεια που φευγει!Ευτυχως για μενα δεν εφυγε!Σε ολοκληρο αυτο το διαστημα των δεκαπεντε ημερων η εννοια σας φυλαχτο!

Posted by Adreas Mikrutsikos on Monday, January 20, 2020

Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από αρκετές μέρες!

Ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε από το νοσοκομείο χθες το βράδυ, και όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή "Happy Day", ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Οι γιατροί του συνιστούν ωστόσο μεγάλη προσοχή, μιας και η υγεία του είναι ακόμα ευαίσθητη και με το κρύο κυκλοφορούν αρκετές ασθένειες.

Θάνος και Ανδρέας Μικρούτσικος μαζί σε πλατό: Η σπάνια τηλεοπτική τους συνάντηση στον Γιώργο Παπαδάκη! (Video)

Πριν από πολλά χρόνια, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο αδελφός του, Ανδρέας, είχαν εμφανιστεί από κοινού στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη!

Σήμερα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε το τελευταίο “αντίο” στον αδελφό του, τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη η απώλεια του οποίου έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.

Απόσπασμα της σπάνιας αυτής συνάντησης των δύο αδελφών στον τηλεοπτικό “αέρα”, μεταδόθηκε σήμερα στην ίδια εκπομπή του ΑΝΤ1. Τα χαμόγελα, τα πειράγματα και τα αστεία μεταξύ τους, περίσσευαν.

Δείτε το βίντεο:

Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου: Τραγικές φιγούρες η σύζυγός και η κόρη του! Οι πρώτες εικόνες!

Το τελευταίο αντίο θα πουν σε λίγη ώρα φίλοι, συγγενείς αλλά και απλοί πολίτες στον Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από την ζωή το Σάββατο σε ηλικία 72 ετών.

Ο διάσημος μουσικοσυνθέτης, άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, στο ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Η πολιτική κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 14:30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών ενώ από τις 10:30, η σορός του εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στην αίθουσα τελετών, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να απευθύνουν το στερνό «αντίο» στον αγαπημένο τους δημιουργό. Παράκληση της οικογένειας του Θάνου Μικρούτσικου, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να διατεθούν για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της Μόριας.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του καθώς και την σύζυγό του, Μαρία Παπαγιάννη με την κόρη τους Αλεξάνδρα:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Βουλιάζει στη θλίψη για το χαμό του αδερφού του!

Θρήνο έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο ξαφνικός θάνατος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχαιρέτισε τον αγαπημένο του αδερφού με μια ανάρτηση στο Facebook που ραγίζει καρδιές.

«Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Ανδρέας Μικρούτσικος, κάτω από μία φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου από τα νιάτα του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον Μάιο του 2018 είχε εκφράσει τη στήριξή του στον αδερφό του δείχνοντάς του ότι τον στηρίζει και τον θαυμάζει για τον δύσκολο αγώνα που δίνει.

Η παλιά ανάρτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Θάνο Μικρούτσικο

«Αγαπάω τον αδελφό μου όχι μόνο γιατί είναι αδελφός μου αλλά γιατί είναι σε όλα μοναδικός Ανθρωπος!» είχε γράψει ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάτω από τη φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου να παίζει μουσική σε αρχαίο θέατρο της Ελλάδας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share