Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησε αντί του Νότη Σφακιανάκη στο Βοτανικό! Αυτός είναι ο λόγος!

Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση;

20 Ιανουαρίου 2020 15:28
Ο Χρήστος Χολίδης τραγούδησε αντί του Νότη Σφακιανάκη στο Βοτανικό! Αυτός είναι ο λόγος!

Ο Νότης Σφακιανάκης απουσίασε από το σχήμα που εμφανίζεται στο Βοτανικό! Ο λόγος που δε βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο, ήταν μια βαριά ίωση, με αποτέλεσμα στη θέση του να τραγουδήσει ο Χρήστος Χολίδης.

Η επίσημη τοποθέτηση του μαγαζιού, ήταν η εξής:

«Δε διαλύθηκε κανένα σχήμα. Ο κύριος Σφακιανάκης τις προηγούμενες μέρες πέρασε μια ίωση, όχι απλής μορφής και δε μπόρεσε να εμφανιστεί την Παρασκευή και το Σάββατο. Μας στήριξε ο Χρήστος Χολίδης για εκείνες τις δύο βραδιές. Από την ερχόμενη Παρασκευή συνεχίζουμε κανονικά το σχήμα μας. Φήμες βγαίνουν παντού για τα πάντα, αλλά παραμένουν φήμες. Το σχήμα κάνει ρεκόρ ρεζερβέ στην Αθήνα και θα συνεχίσει να το κάνει» δήλωσε ο Βασίλης Λιάτσος, από τη διεύθυνση του Βοτανικού.

Πηγή: Youweekly.gr

Βάσω Κολλιδά: Άλλος άνθρωπος νέο, ανανεωμένο λουκ!

Η Βάσω Κολλιδά αν μη τι άλλο είναι μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες, εκτός από δημοφιλές μοντέλο είναι και μια υπέροχη μανούλα, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως παραμέλησε ποτέ τον εαυτό της, ίσα ίσα, που φροντίζει συνέχεια τόσο τα μαλλιά της όσο και το μακιγιάζ της.

Το μοντέλο φροντίζει να αποδεικνύει συνεχώς το θάρρος που έχει όσον αφορά τα μαλλιά της και να μας δείχνει πως δε φοβάται τις αλλαγές! Φυσικά, πολλές είναι οι διάσημες που αρέσκονται στο να αλλάζουν τα μαλλιά τους, με μια πρόσφατη τη θεαματική αλλαγή της Μαρίας Ηλιάκη, η Βάσω Κολλιδά όμως τόλμησε αυτό που λίγες γυναίκες τολμούν να κάνουν! Και μας ενημέρωσε για αυτή την αλλαγή μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram!

«Στη ζωή σου δεν πρέπει να έχεις απωθημένα. Την ήθελα πολύ αυτή την αλλαγή και έφτασε η κατάλληλη στιγμή. Πώς σου φαίνεται;», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το pixie cut επιμελήθηκε ο hair expert Ηλίας Ζάρμπαλης ενώ το χρώμα το οποίο ανανέωσε κάνοντας το ξανθό πιο «ψυχρό».

Ελεονώρα Μελέτη: Η αλλαγή που έκανε και της πάει πολύ!

Τέλος το λαμπερό ξανθό για την Ελεονώρα Μελέτη! Η παρουσιάστρια απαρνήθηκε τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά της για ΄χαρη του ginger.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια!

Kαι στο παρελθόν την έχουμε δει με κόκκινα μαλλιά τα οποία και τότε αλλά και τώρα της πάνε πολύ!

"Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κοκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο... πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: « νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζεσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό... #ginger #gingerhead #redginger #newlook915 @panoskallitsis@panoskallitsissalon", έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram, δείχνοντας μας το νέο εντυπωσιακό της look!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share