Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Τι μας ανακοίνωσε;

17 Ιανουαρίου 2020 10:52
Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, προχώρησε σε μια "έκτακτη" τοποθέτηση! Τι μας ανακοίνωσε ο παρουσιαστής;

Μετά τα συγκινητικά λόγια του, για τον θάνατο της Έρρικας Μπρόγιερ, ο παρουσιαστής αλλά και εκδότης, το βράδυ της Πέμπτης (16/01), δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε παρακάτω, ο εκδότης, θέλησε να κάνει γνωστό το γεγονός, ότι το "enikos.gr", απέκτησε Instagram. Μάλιστα, στη λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου: "Το @enikosgr είναι στο Instagram! Αξίζει να το ακολουθήσετε!"

Δείτε την δημοσίευση:

Νίκος Χατζηνικολάου: Βρίσκεται σε άθλια κατάσταση με μόνο στήριγμα τη σύζυγό του!

Σε άθλια κατάσταση Βρίσκεται ο Νίκος Χατζηνικολάου με μόνο στήριγμα τη σύζυγό του!

Ο πετυχημένος παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βρέθηκε με τη γυναίκα του στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ, ο ίδιος όπως θα δείτε και στην φωτογραφία παρακάτω είναι καταρρακωμένος από το δυσάρεστο γεγονός, έχοντας στο πλάι του να του κρατά το χέρι την αγαπημένη του σύζυγο. Αν και στα επαγγελματικά του διανύει μια πολύ καλή περίοδο κάτι τέτοιες στιγμές δεν μπορεί να μην λυγίσει!

Η Έρρικα Μπρόγιερ ήταν η θεία της γυναίκας του, Κρίστυ Τσολακάκη, και όπως είναι φυσιολογικό έχουν καταρρακωθεί ψυχολογικά μετά την είδηση του θανάτου της.

Δείτε την απίστευτη φωτογραφία:

 Νίκος Χατζηνικολάου: Βρίσκεται σε άθλια κατάσταση

Έκτακτη τοποθέτηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Τις δικές του ευχές για τα Χριστούγεννα, θέλησε να δώσει ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω μιας "έκτακτης" τοποθέτησης!

Ο κεντρικός παρουσιαστής του Ant1, μέσω του Instagram του, ευχήθηκε σε όλους τους followers του, αγκαλιά με την αγαπημένη του σύζυγο, Κρίστη Τσολακάκη.

Συγκεκριμένα, στη λεζάντα έγραψε: Η φωτογραφία παλαιότερη... Οι ευχές σημερινές! Χρόνια πολλά! Με υγεία,ευτυχία και χαρά! Καλά Χριστούγεννα!!"

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μπορεί να έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, ωστόσο, αφιερώνει αρκετό χρόνο στην αγαπημένη του οικογένεια, ενώ μια ιδιαίτερη αδυναμία έχει στη μοναχοκόρη του Εύα, η οποία είναι μια κούκλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share