Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς!

Με ποιον τα έβαλε;

14 Ιανουαρίου 2020 18:08
Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς!

Την αντίθεσή του με το όλο κόνσεπτ της εκπομπής «Best Friend’s Fear» εξέφρασε ο Νίκος Μουτσινάς με αφορμή τη φάρσα που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στη Βίκυ Σταυροπούλου. Ενώ, βιώνει παράλληλα και την απόλυτη ευτυχία!

«Εσείς περνάτε καλά με τον άλλον που κοντεύει να μείνει στον τόπο; Υπήρχε περίπτωση μία στο εκατομμύριο να φύγει από ανακοπή μία από τις μεγαλύτερες κωμικούς της Ελλάδας. Γιατί; Για να κάνει ο άλλος το Best Friend’s Fear. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι φάρσες. Καταλαβαίνω ότι είναι concept, μπορεί να έχει την πλάκα του, αλλά άμα τραβηχτεί πολύ, είναι πολύ πιθανό να σου μείνει στον τόπο ο καλεσμένος», είπε ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζοντας στην εκπομπή του τα όσα έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Νίκος Μουτσινάς: Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες!

Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες ο Νίκος Μουτσινάς!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΙ που διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του τόσο συναισθηματικά όσο και επαγγελματικά λύγισε στην εκπομπή!

Με αφορμή την Βασιλική Ανδρίτσου που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι και έκανε τον παρουσιαστή να δακρύσει με την εξομολόγηση της. «Πριν μείνω έγκυος...».

Η ηθοποιός πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε για πρώτη φορά μαμά και από εκείνη την ημέρα πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας.

Στην συζήτηση της με τον Νίκος Μουτσινά, αναφέρθηκε σε ένα συγκεκριμένο περιστατικό και τον έκανε να συγκινηθεί.

«Μεγάλη συγκίνηση! Ακόμα δεν είναι σε ηλικία να καταλαβαίνει τον Άγιο Βασίλη. Εμείς πιο πολύ το ζούσαμε, ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά. Ήταν μεγάλη η συγκίνηση. Πριν μείνω έγκυος, κρατούσα τον ανιψιό μου αγκαλιά και είχαμε βγάλει φωτογραφία μπροστά από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Και φέτος πήγαμε…», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου και σταμάτησε από τη συγκίνηση.

«Ότι θα συγκινηθώ στη δική σου εκπομπή… Πήγαμε τυχαία, κάτσαμε μπροστά από το δέντρο, πήρα το μωρό αγκαλιά, τραβάμε τη φωτογραφία κι εκείνη την ώρα μου ήρθε φλασιά και λέω κοίτα να δεις, πριν κάποια χρόνια κρατούσα τον ανιψιό μου και τώρα κρατάω την κόρη μου», είπε η Βασιλική Ανδρίτσου.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της το έχετε δει; Με τα στολίδια για την κόρη της για «λιώσετε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share