Σάββατο, 08 Φεβρουαρίου 2025

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα Στανίση!

Τι της συμβαίνει;

14 Ιανουαρίου 2020 21:07
Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα Στανίση!

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Κατερίνα Στανίση. Συγκεκριμένα, η μητέρα της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και η Κατερίνα Στανίση δεν φεύγει στιγμή από το προσκεφάλι της. Δύσκολες στιγμές και για τον πρώην, πλέον, ισχυρό άνδρα του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο «Υγεία» που δίνει μια δύσκολη μάχη έχοντας δίπλα του την κόρη του Μαρία και το γαμπρό του Αριστοτέλη Τζιαμπίρη

«Εδώ και αρκετό καιρό έχω μετακομίσει από το σπίτι μου στη Γλυφάδα στο σπίτι της μητέρας μου, στον Κολωνό, για να βρίσκομαι δίπλα της. Βλέπετε, έπεσε και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι της και από τότε ξεκίνησαν όλα τα προβλήματα. Αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δε μπορεί να αυτοεξυπηρετείται. Περπατάει υποβασταζόμενη και εγώ τη βοηθάω να εξυπηρετεί τις βασικές της ανάγκες. Έχουμε πάρει γυναίκα να τη βοηθάει, αλλά θέλω να είμαι δίπλα της. Αλλιώς είναι να έχεις τον δικό σου άνθρωπο κοντά σου.» είπε η Κατερίνα Στανίση στην Espresso.

Και υπογράμμισε: «Δε σκέφτηκα ούτε λεπτό να αφήσω τη μαμά μου μόνη της, Νιώθω ότι ο Θεός μου δίνει δύναμη και μπορώ να στέκομαι στο πλευρό της, χωρίς να υπολογίζω την κούραση. Η ζωή μου έχει αλλάξει καθώς κοιμάμαι μόλις δύο ώρες. Επιστρέφω τα ξημερώματα από τα νυχτερινά κέντρα που τραγουδάω και ξυπνάω πάλι νωρίς για να βοηθήσω τη μητέρα μου. Αυτό που εύχομαι είναι ο Θεός να μας δίνει υπομονή και δύναμη».

Δύσκολες ώρες για τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ!

Δύσκολες ώρες για τον πρώτο και τελευταίο πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ καθώς εισήχθη στο νοσοκομείο με πνευμονία. Δύσκολες στιγμές για τον πρώην, πλέον, ισχυρό άνδρα του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά στο νοσοκομείο «Υγεία» που δίνει μια δύσκολη μάχη έχοντας δίπλα του την κόρη του Μαρία και το γαμπρό του Αριστοτέλη Τζιαμπίρη

«Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο νοσοκομείο. Έχω λοίμωξη των πνευμόνων», δήλωσε ο ίδιος ο κύριος Γκορμπατσόφ, μιλώντας στο αέρα στον ραδιοσταθμό NCN .

«Είναι αλήθεια, η υγεία μου έχει αποκατασταθεί, η θεραπεία τελείωσε, μερικές μέρες ακόμη θα είμαι υπό παρακολούθηση» δήλωσε ο Γκορμπατσόφ και πρόσθεσε ότι οι γιατροί κατάφεραν να τον κάνουν καλά, επειδή διέγνωσαν πολύ γρήγορα την ασθένεια.

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ εόρτασε το 2019 τα 88α γενέθλια του. Το 2016 στον Γκορμπατσόφ τοποθετήθηκε βηματοδότης και παρέμεινε για μερικές μέρες στο νοσοκομείο. Την ίδια χρονιά για λόγους υγείας δεν μπόρεσε να συμμετάσχει σε διεθνή διάσκεψη στην Πράγα.

Νωρίτερα, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν, κατά την διάρκεια της ετήσιας συνέντευξης τύπου, ρωτήθηκε για το πώς εκτιμά από νομικής απόψεως τις ενέργειες του Μιχαήλ Γκορμπατσόφ κατά την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης. Ο Πούτιν απάντησε ότι δεν υπάρχει νόημα στο να δοθεί απάντηση στο ερώτημα αυτό.

 

Gossip

Share