Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! Τον αναγνωρίσατε;

Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

12 Ιανουαρίου 2020 19:51
Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! Τον αναγνωρίσατε;

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ένας αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής, ευτυχισμένος μπαμπάς στα προσωπικά του και πάντα νέος και όμορφος! Πέραν της μεταμόρφωσης αυτής της γυναίκας στο πέρασμα των χρόνων, μια θεαματική μεταμόρφωση έκανε και η Μαρία Ηλιάκη.

Σπούδασε ιατρική, έγινε τραγουδιστής, γεμίζει μαγαζιά και επίσης είναι αντιδήμαρχος στο Δήμο Περιστερίου. Το αγοράκι που βλέπουμε στη φωτογραφία είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, στην ηλικία των 10 ετών.

Ο Γιώργος Τσαλίκης που ανεβάζει συχνά Throwback φωτογραφίες, ανάρτησε άλλη μια:

«Απόλυτο #throwbackthursday. Μιας και όλη την ημέρα στο γραφείο συζητάμε και οργανώνουμε την καταπληκτικότερη εβδομάδα της αποκριάς, είπα να ανεβάσω μια φωτογραφία 10 χρόνων, σταυροφόρος ή κάτι τέτοιο να μπω πιο πολύ στο κλίμα» έγραψε στην λεζάντα.

Η φωτογραφία από το παρελθόν που ανέβασε γνωστός Έλληνας ηθοποιός! Τον αναγνωρίσατε;

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι είχε γενέθλια και δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το παρελθόν. Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστού τραγουδιστή που πέθανε πάνω στη σκηνή!

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Θωμά Κυπραίου στις Άγριες Μέλισσες, με τα λόγια που έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε έκανε γνωστή και την ηλικία του.

«Σήμερα κλείνω τα 46. Μέρα γενεθλίων η μέρα που πέθανε ο αγαπημένος μου David Bowie. Θα το γιορτάσω μαζί του....» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι Έλληνας τραγουδιστής! Τον αναγνωρίσατε;

Το αγοράκι της φωτογραφίας είναι ένας αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής με τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, που όλα αυτά τα χρόνια μας έχει χαρίσει σπουδαία τραγούδια.Σοκ επικρατεί στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο γνωστού τραγουδιστή που πέθανε πάνω στη σκηνή!

Ο λόγος για τον Νίκο Πορτοκάλογλου, που με αφορμή τα γενέθλια του και θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του, ανάρτησε μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία!

«Ευχαριστώ για τις ευχές αγαπητοί μου!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share