Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές Ελληνίδα ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της! (photo)

Το συγκινητικό μήνυμά της!

8 Ιανουαρίου 2020 21:02
«Ραγίζει» καρδιές Ελληνίδα ηθοποιός για το πρόβλημα υγείας της! (photo)

«Ραγίζει» καρδιές η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός, Σοφία Φαραζή, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία δύο χρόνια. Επίσης, νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατό του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη.

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει αυτοάνοσο νόσημα, ενώ εξομολογήθηκε όσα της δίδαξε η περιπέτεια αυτή. Μάλιστα, τόνισε πως το «φάρμακο» τελικά είναι η αγάπη, τονίζοντας πως δίνεται δωρεάν και δεν έχει παρενέργειες.

Διαβάστε παρακάτω τη συγκινητική ανάρτηση της:

«Όσοι βρεθήκαμε, χωριστήκαμε, αγαπηθήκαμε, μισηθήκαμε, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε.. Σας ευχαριστώ Σας αγαπώ Ζήτω συγνώμη Σας συγχωρώ... χάνοντας από τη ζωή μου ανθρώπους που αγαπάω στάθηκε η αφορμή να φτάσω σε συναισθηματικό, υπαρξιακό και επαγγελματικό αδιέξοδο πριν από δυο χρόνια με αποτέλεσμα να βγάλω ένα αυτοάνοσο ονόματι ροδοχρους.

Σε μια πρώτη φάση πανικού δοκίμασα φάρμακα, αντιβιώσεις και διάφορες κρέμες προσπαθώντας να απαλλαχτώ από το “θείο δώρο” που είχε εισβάλει εν μια νυκτι στη ζωή μου. και την αποκαλώ δώρο γιατί χωρίς αυτήν δε θα είχα “μετακινηθεί” από τη βολή μου ούτε μισό βήμα. επέλεξα λοιπόν κάποια στιγμή συνειδητά να δω από που προήλθε. να κατανοήσω και να δεχτώ ότι ο, τι γεννάει ο οργανισμός μας μπορεί και να το αποβάλει. κάθε τι ψυχοσωματικό είναι μια «κραυγή αγάπης» και θέλει χρόνο, κόπο και πόνο για να βρεις και να δεχτείς ότι τα πάντα που σου συμβαίνουν ξεκινάνε από σένα τον ίδιο. δύσκολη διαδικασία. πιστέψτε με όμως αξίζει. η αναγνώριση και η αποδοχή είναι σπουδαία. η κατάκτηση των όσων θεωρείτε “τα πάντα σας” έχει να κάνει με τη πίστη κυρίως του εαυτού σας.. και εγώ από αυτό το «ταξίδι» ανακάλυψα ότι σε αυτή τη ζωή ότι αξίζει είναι να συναντιόμαστε, να μοιραζόμαστε και να αγαπιόμαστε.. ανακάλυψα πως τα πάντα(μου) έχουν να κάνουν με την αγάπη. Η ΑΓΑΠΗ! το σπουδαιότερο φάρμακο, δίνεται δωρεάν και είναι χωρίς παρενέργειες. προτείνω λοιπόν να το παίρνουμε άφοβα, σε καθημερινή βάση και σε μεγάλες δόσεις!».

Βαρύ πένθος για το μοντέλο και ηθοποιό Μάρα Δαρμουσλή! (photo)

Βαρύ πένθος για το μοντέλο και ηθοποιό Μάρα Δαρμουσλή, αφού τις τελευταίες ώρες η οικογένειά της βιώνει μεγάλη θλίψη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αδελφός της Μάρας, ο Γιώργος. Επίσης, βαρύ πένθος για τη γνωστή τραγουδίστρια/μουσικοσυνθέτρια Σάννυ Μπαλτζή!

Την αποκάλυψη της θλιβερής είδησης έκανε η ίδια, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, με τους φίλους να στέλνουν τη συμπαράστασή της σε εκείνη και τους γονείς της.

Η 38χρονη Μάρα, ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του αδελφού της Γιώργου Δαρμουσλή, τον οποίο η ίδια αποκαλούσε χαϊδευτικά «Γόγο», μέσω Facebook, όπου ανέβασε μια παλιά φωτογραφία από την εποχή που αδελφός της φοιτούσε σε στρατιωτική σχολή και έγραψε:

«Έφυγες νωρίς.. Καλή αντάμωση Γόγο μου».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Μάρα Δαρμουσλή:

Έφυγες νωρίς..Καλή αντάμωση Γόγο μου

Posted by Mara Darmousli on Monday, December 30, 2019

Βαρύ πένθος για τον Σωκράτη Αλαφούζο!

Δύσκολες στιγμές περνάει ο Σωκράτης Αλαφούζος.

Ο Σωκράτης Αλαφούζος έχασε τον αδελφό του κι έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook.

«Ο αδελφός μου ο Γιώργος, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια αγνή ψυχή, γεμάτη καλοσύνη και περηφάνια. Η ζωή το έφερε να μην μεγαλώσουμε μαζί, μια και είχαμε διαφορετικές μητέρες.

Ευχήθηκα πολλές φορές στην ζωή μου να είμαστε όλοι μαζί, να μπορούσαμε να είχαμε μια όμορφη μεγάλη οικογένεια, μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο χαρούμενες φωνές, ευτυχία και αγάπη. Αυτό ίσως να απάλυνε κάπως και τον δικό μου πόνο….

Να σας θυμίσουμε: Σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γκαμπλιώνης: Σπαραγμός για τον 26χρονο αστυνομικό!

Η διαδρομή της ζωής του δεν ήταν εύκολη και πάλεψε ενάντια στον πόνο, την έλλειψη αγάπης, την αδικία, την εγκατάλειψη που βίωσε στα παιδικά του χρόνια.

Αυτά έγιναν ένας γίγαντας και πολλές φορές ο αγώνας ήταν άνισος. Κατάφερε να χτίσει μια όμορφη οικογένεια με μια υπέροχη σύντροφο δίπλα του και να κάνουν μια υπέροχη κόρη που έφερε στον κόσμο δυο υπέροχα εγγόνια.

Αδελφέ μου, αυτό ήθελε δύναμη, θάρρος και αγάπη για να το καταφέρεις. Και το κατάφερες! Γιατί τα είχες όλα αυτά σε αφθονία μέσα σου. Ξέρω ότι ο γίγαντας ερχόταν συχνά και πάλευες μαζί του και ίσως ο αγώνας να ήταν άνισος και να φαίνεται τώρα ότι νίκησε.

Αλλά αγαπημένε μου αδερφέ, Γιώργο μου… Αν ο Παράδεισος είναι εκεί, θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του για σένα. Δεν σκέφτομαι κανέναν πιο άξιο από σένα να πάρει δίκαια την θέση του εκεί.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που το επόμενο πρωί αυτό το κοράκι ήρθε όταν βγήκα στον κήπο, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και άρχισε να βγάζει δυνατές κραυγές.

Να σας θυμίσουμε με την ευκαιρία: Σοκ στην Πέλλα: Σκύλος επιτέθηκε και τραυμάτισε 2χρονο κοριτσάκι!

Ένα σύμβολο των ψυχών που έφυγαν… Ίσως ήθελες να μου πεις κάτι, να με αποχαιρετήσεις…. Έβγαλα μια φωτογραφία σαν ανάγκη για να θυμάμαι την στιγμή. Μου έστειλες φως, γιατί είσαι φως και ανήκεις στο φως. Μέχρι να ξαναβρεθούμε αδελφέ μου θα ζεις πάντα μέσα στην καρδιά μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share