Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σάλος στο παλάτι! Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ παραιτούνται από τους τίτλους τους!

Πανικό προκάλεσε η είδηση!

8 Ιανουαρίου 2020 15:14
Σάλος στο παλάτι! Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ παραιτούνται από τους τίτλους τους!

Σάλο έχει προκαλέσει στο παλάτι η είδηση ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ σκέφτονται να μετακομίσουν στον Καναδά, και να αφήσουν πίσω τα ανάκτορα.

Ένας έμπιστος κοντινός φίλος του ζευγαριού, αποκάψυλε τους προβληματισμούς τους, λέγοντας ότι σκέφτονται σοβαρά να πάνε στον Καναδά και να αποσυρθούν από την δημοσιότητα. Μάλιστα ακούγεται ότι θα παραιτηθούν από τα αξιώματα τους και θα απαλλαχθούν από τον τίτλο τους!

Το ζευγάρι περνάει δύσκολες ώρες στο παλάτι, από όσο ακούγεται, ενώ η Μέγκαν Μάρκλ έχει πέσει στην ίδι παγίδα που είχε πέσει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η αρνητική δημοσιότητα την έχει καταβάλει!

Το ζευγάρι γύρισε πρόσφατα από το ταξίδι του στον Καναδά, που διήρκησε μάλιστα 6 βδομάδες, όπου πέρασαν τα πρώτα τους Χριστούγεννα μαζί ως οικογένεια με το μωρό Άρτσι. Αποκάλυψαν ότι θα σκεφτούν το μέλλον τους και θα το συζητήσουν με την υπόλοι πη βασιλική οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Τσάρλς!

Ο Μπράντμπι, ο οποίος μίλησε για το ζευγάρι για τις πιέσεις που αισθάνονταν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας σε ένα ντοκιμαντέρ ITV τον Οκτώβριο, είπε στην GMB: Δεν ρωτώ ποια είναι τα σχέδιά τους. Το κρατούν κρυφό και είναι κατανοητό.

«Δεν νομίζω ότι είναι μια ολοκληρωμένη συμφωνία, αυτή είναι η δική μου εντύπωση. Υπάρχουν πολλές συζητήσεις που πρέπει να γίνουν. «Υπάρχουν εκατομμύρια πιθανότητες. Θα μπορούσαν να πάνε στον Καναδά. "

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης 10 ημερών του ζευγαριού στην Αφρική, η Μέγκαν είπε στον Μπράντμπι πώς βρήκε την προσαρμογή στη βασιλική ζωή ως «σκληρή» και ο Χάρι μίλησε για το πώς αυτό που συνέβη με τη μητέρα του, την Πριγκίπισσα Νταϊάνα τον έκανε να «προστατεύει» τη γυναίκα και την οικογένειά του.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παίρνουν την θέση της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου!

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέμπριτζ, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι η ανανεομένη μορφή του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο σχολιαστής που γεννήθηκε στο Essex πρόσθεσε ότι το ζευγάρι πρόκειται να γίνει μια «μεγάλη δύναμη» στη διπλωματία της εξουσίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πιστεύω ότι η θέση του Δούκα και της Δούκισσας του Καίμπριτζ θα συνεχίσει να εξελίσσεται, μοιάζουν περισσότερο με μια νέα εμφάνιση του Καρόλου και της Νταϊάνα στις εξαιρετικά επιτυχημένες πρώτες μέρες τους στην παγκόσμια σκηνή, καθιστώντας μια σημαντική δύναμη στη διπλωματία της δύναμης του Ηνωμένου Βασιλείου, ' είπε.

Ο κ. Τζόμπσον δήλωσε ότι αναμένει από τον πρίγκηπα Τσαρλς να αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των μεγάλων επισκέψεων της βασίλισσας στο εξωτερικό και θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στιςς συναντήσεις αρχηγών της κυβέρνησης της Κοινοπολιτείας στη Ρουάντα.

«Θα ταξιδέψει πιθανώς και σε μια άλλη αφρικανική χώρα», πρόσθεσε.

Αυτή η επιθυμία να κάνει τη διαφορά είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα που πέρασε στους γιους τους Ουίλιαμ και Χάρι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share