Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Καταπέλτης» η Βάνα Μπάρμπα για την Ρούλα Κορομηλά και η αποκάλυψη για το παρελθόν της! (Video)

«Με εκνεύρισε όταν μίλησε για...»

7 Ιανουαρίου 2020 12:32
«Καταπέλτης» η Βάνα Μπάρμπα για την Ρούλα Κορομηλά και η αποκάλυψη για το παρελθόν της! (Video)

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για την Ρούλα Κορομηλά και την πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η γνωστής ηθοποιός, μάλιστα, ήταν «καταπέλτης» προς την παρουσιάστρια.

«Δεν είδα όλη την συνέντευξη. Η Ρούλα είναι θρύλος αλλά με εκνεύρισε όταν μίλησε για τα νέα παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

«Στεναχωρήθηκα για την έλλειψη γενναιοδωρίας. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω αλλά, ρε φίλη, ξεχνάς το δικό σου άγχος; Όταν πηγαίναμε και κάναμε τις εκπομπές, μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο. Αν μη τι άλλο τα νέα κορίτσια, που επίσης έχουν αυτό το άγχος, δεν τα κάνουν αυτά».

«Θα ήθελα την Ρούλα να είναι πιο γενναιόδωρη επειδή είναι χορτάτη» συμπλήρωσε με έμφαση η ηθοποιός.

Όσον αφορά την αγαπημένη της κόρη και μια πιθανή συμμετοχή σε κάποιο ριάλιτι μόδας, η Βάνα Μπάρμπα σχολίασε με χιούμορ πως «αρχικά θα τσακονώταν με όλους. Δεύτερον, δεν θα το άντεχε. Η Άννα Μαρία που κέρδισε το GNTM είναι κολλητή της».

Για όσους, τέλος, την θεωρούν ατάλαντη, η Βάνα Μπάρμπα ξεκαθάρισε πως «μπορεί να έχουν δίκιο αλλά δεν με αφορά, δεν με ενδιαφέρει. Δεν με νοιάζει γιατί έχω καιεί και έχω αναστηθεί χιλιάδες φορές».

«Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων, μου είναι αδιάφορη» κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.

Ρούλα Κορομηλά: Η φωτογραφία από το σαλόνι της που εξέπληξε τους πάντες!

Η Ρούλα Κορομηλά πιο εντυπωσιακή και λαμπερή από ποτέ πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σαλονιού της και με τη φωτογραφία της εξέπληξε τους πάντες τόσο το συνολάκι της όσο και το εκπληκτικό σαλόνι του σπιτιού της! Δείτε ακόμη περισσότερες φωτογραφίες από το εντυπωσιακό της σπίτι που αποδεικνύουν ότι είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Η Ρούλα Κορομηλά ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά σε όλους, εύχομαι υγεία, αγάπη και ευτυχισμένες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους! Δώστε και πάρτε αγκαλιές, σφιχτές αληθινές, γενναιόδωρες, μέχρι να κολλήσουν μέσα σας όλα τα σπασμένα! Την αγάπη μου σε όλους, καλή χρονιά να έχουμε»!

Ρούλα Κορομηλά: ''Θα πάω κι ας...'' Αυτό είναι το μεγάλο ρίσκο που θα πάρει!

Σε σκέψεις φαίνεται πως είναι η Ρούλα Κορομηλά και λέει να το ρισκάρει...

Η γνωστή παρουσιάστρια που τον τελευταίο διανύει μια ήσυχη περίοδο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τις μοιράζεται περισσότερο χρόνο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram

Έτσι έκανε και αυτή τη φορά ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία σύμφωνα με όσα γράφει φαίνεται να ρισκάρει...

Στην ανάρτηση γράφει χαρακτηριστικά:

Θα σας έχει τύχει να ετοιμάζεστε να πάτε κάπου γιατί πρέπει... , αυτό με βλέπετε να κάνω τώρα....Και θα πάω, γιατί μπορεί “να μου βγει και σε καλόοοοοο!

Με αυτή της την ανάρτηση η παρουσιάστρια φαίνεται ότι βρίσκεται στη θέση να πάρει κάποιο ρίσκο...Εμείς ελπίζουμε να της βγει σε καλό και υποψιαζόμαστε πως πρόκειται για κάτι επαγγελματικό. Αν ισχύει κάτι τέτοιο σίγουρα θα είναι πολλοί που θα ήθελαν να την ξαναδούν στην οθόνη...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share