Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022

Ολυμπία Χοψονίδου: Βούτηξε να πιάσει τον σταυρό στον μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ευχήθηκε μέσω instagram!

6 Ιανουαρίου 2020 16:00
Ολυμπία Χοψονίδου: Βούτηξε να πιάσει τον σταυρό στον μήνα της εγκυμοσύνης της!

Στη Βουλιαγμένη βούτηξε η Ολυμπία Χοψονίδου, η οποία κοινοποίσηε στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

H πολύτεκνη σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη που βρίσκεται στον μήνα της, περιμένοντας το 6ο παιδί της οικογένειας, αγνόησε τις χαμηλές θερμοκρασίες και το τσουχτερό κρύο της ημέρας και όπως φαίνεται στις εικόνες κια τα βίντεο που δημοσιοποίησε, θέλησε να πάρει την ευλογία τηρώντας το έθιμο των Φώτων. «Χρόνια πολλά. Καλή φώτιση, με Υγεία!» ευχήθηκε μέσω instagram στους followers της.

Μεγάλη αποκάλυψη για τον Βασίλη Σπανούλη: Τι φύλο είναι το έκτο παιδί του;

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου περιμένουν το έκτο τους παιδί και viral έγινε το βίντεο, που ανέβασε η Σταρ Ελλάς 2006 στο Instagram της, όπου ο αρχηγός του Ολυμπιακού μαθαίνει ότι θα γίνει για ακόμα μια φορά πατέρας! Μετά τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία και την Αναστασία, θα φέρουν ένα ακόμα παιδάκι στην οικογένεια και αυτό είναι το φύλο του!

Δείτε επίσης: Η επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου για το χειρουργείο του Βασίλη Σπανούλη!

Ο Βασίλη Σπανούλης αποκάλυψε στην "Φωλιά των Κου-Κου" το φύλο του παιδιού! «Έκτο, ναι. Κοριτσάκι», είπε αυθόρμητα; ο Βασίλης Σπανούλης και έσπευσε να το «μαζέψει»: «Δεν ξέρω τι είναι, πλάκα σου κάνω. Είναι ευλογία»!

Ευχάριστα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου! Έγκυος για 6η φορά!

Ευχάριστα τα νέα για την Ολυμπία Χοψονίδου! Έγκυος για 6η φορά!

Δεν σταματάει ο αρχηγός του Ολυμπιακού! Η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε στον Βασίλη Σπανούλη πως θα γίνει πατέρας για έκτη φορά. Η επική αντίδραση του.

To έκτο τους παιδί περιμένουν οι Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψονίδου. Μετά τα τρία τους αγόρια, τον Θανάση, τον Βασίλη και τον Δημήτρη και τις δύο κόρες που ακολούθησαν, Αιμιλία και Αναστασία, σειρά παίρνει το επόμενο!

Η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού, ανέβασε στο instagram ένα video με την στιγμή που ανακοινώνει στον Βασίλη Σπανούλη, το γεγονός πως είναι έγκυος για έκτη φορά! Απολαύστε το video, όπως και την τρομερή αντίδραση του 37χρονου γκαρντ.

Δεν ξέρουμε αν θα παίξει ρόλο, αλλά η ιστορία έχει αποδείξει πως κάθε φορά που η Ολυμπία Χοψονίδου είναι έγκυος, ο Βασίλης Σπανούλης φτάνει τουλάχιστον σε τελικό του Final Four. Όταν είναι αγόρι κατακτά το τρόπαιο και όταν είναι κορίτσι, αρκείται στη συμμετοχή στον τελικό. Με το καλό!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share