Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Βουτσάς: Τα πρώτα του λόγια για την Έρρικα Μπρόγιερ!

Είναι σοκαρισμένος!

5 Ιανουαρίου 2020 16:00
Κώστας Βουτσάς: Τα πρώτα του λόγια για την Έρρικα Μπρόγιερ!

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Κώστας Βουτσάς, μετά την παιδική παράσταση που παρουσιάζει στο θέατρο Broadway, μίλησε σοκαρισμένος στους δημοσιογράφους για τη ξαφνική απώλεια της Έρρικας Μπρόγιερ.

«Δεν το ήξερα, το έμαθα τώρα. Έφυγε… Ήξερα ότι είχε διάφορα προβλήματα, αλλά πήγε από καρκίνο. Θεός σχωρεσ' την Έρρικα… Ήμασταν πολύ αγαπημένοι… Μάθαινα νέα της όλο αυτό το διάστημα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι τόσο τραγική η κατάστασή της. Κρίμα, πολύ στενοχωρήθηκα. Η γλυκούλα μου… Δεν μπορώ να μιλήσω… Θα πάρω τηλέφωνο τώρα την κόρη μου να δω τι γίνεται» είπε σχεδόν σαστισμένος ο ηθοποιός, αναφερόμενος στην κόρη του Σάντρα Βουτσά την οποία απέκτησε με την Έρρικα Μπρόγιερ.

Νίκος Χατζηνικολάου: Η άγνωστη συγγένεια με τον Κώστα Βουτσά που λίγοι ήξεραν!

Μια άγνωστη στο ευρύ κοινό συγγένεια ενώνει τον Κώστα Βουτσά με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Ο αγαπημένος ηθοποιός και ο γνωστός δημοσιογράφος μπορεί να πει κανείς ότι είναι από το ίδιο σόι, αφού συνδέονται μέσω των συντρόφων της ζωής τους! "Κάνει τάχα πως τον εκνευρίζει το άδικο": Χαμός με τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Συγκεκριμένα, το 1965, ο Κώστας Βουτσάς παντρεύτηκε την Έρρικα Μπρόγιερ και μαζί απέκτησαν μία κόρη, τη Σάντρα. Η Έρρικα και η αδερφή της, Μαργαρίτα, τη δεκαετία του ΄60 ξεχώρισαν ως αδερφές Μπρόγιερ και ξεσήκωσαν το κοινό της εποχής με τη φρεσκάδα, την ομορφιά και τη τσαχπινιά τους. Ήταν ίσως το πιο λαμπρό δίδυμο της εποχής. Υπήρξαν άλλωστε ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ντουέτα του καλλιτεχνικού χώρου και από τις πιο όμορφες γυναίκες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Πού κολλάει ο Νίκος Χατζηνικολάου; Η Μαργαρίτα Μπρόγιερ είναι μητέρα της Κρίστυς Τσολακάκη και πεθερά του δημοσιογράφου! Άρα η πεθερά του είναι αδερφή με την πρώην σύζυγο του Κώστα Βουτσά! Ή αλλιώς, η κόρη του Βουτσά και η σύζυγος του Χατζηνικολάου είναι πρώτες ξαδέρφες!

Μήνας ευτυχίας για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Μόλις του ανακοινώθηκαν τα νέα!

Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στον Νίκο Χατζηνικολάου! Μήνας ευτυχίας για τον δημοσιογράφο...

Ο λόγος; Μα φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης του Οκτώβρη! Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποδείξει αρκετές φορές πως δεν το βάζει κάτω και πάντα προσπαθεί για το καλύτερο!

Με την ευκαιρία διαβάστε: O Νίκος Χατζηνικολάου και η Έλενα Κατρίτση έχουν τον πιο κούκλο γιο!

Αυτό τον μήνα, ο αγαπημένος παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή, αφήνοντας τα υπόλοιπα κανάλια πίσω του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για τον Οκτώβρη, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, ήταν πρώτο στον πίνακα της AGB. Δεύτερο βγήκε το STAR, τρίτο το δελτίο ειδήσεων του ALPHA και τέταρτο του ΣΚΑΙ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share