Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξυλοκόπησαν Ελληνίδα τραγουδίστρια επί σκηνής: «Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο επίμαχο σημείο»! (photos)

Tι καταγγέλλει;

3 Ιανουαρίου 2020 11:31
Ξυλοκόπησαν Ελληνίδα τραγουδίστρια επί σκηνής: «Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο επίμαχο σημείο»! (photos)

Η τραγουδίστρια από τη Θεσσαλονίκη Πωλίνα Απέργη ισχυρίζεται πως πελάτης μαγαζιού της επιτέθηκε και την κακοποίησε μπροστά στον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο επίμαχο σημείο»! Πριν λίγες μέρες γνωστή τραγουδίστρια έπεσε θύμα ληστείας και της πήραν πράγματα από το σπίτι της αξίας 366 χιλιάδων!

Μάλιστα, η ίδια περιγράφει στην Espresso «Ήμουν στην πίστα και έκανα το πρόγραμμα μου κανονικά. Τραγουδούσα και χόρευα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανιζόμουν, μέχρι που συνέβη αυτό το περιστατικό. Κάποια στιγμή, κοντά στα ξημερώματα έγινε ένα μικρό διάλειμμα και κατέβηκα από το stage προκειμένου να πάω να πάρω ένα ποτό. Στην μπάρα όμως με πλησίασε ένας πελάτης, άγνωστος σε μένα, μου επιτέθηκε πισώπλατα με μανία.

Με κλώτσησε στα οπίσθια και με τσίμπησε στο επίμαχο σημείο. Φορούσα μίνι. Γυρίζοντας προς το μέρος του, μου έριξε δύο μπουνιές στο πρόσωπο και άνοιξε η μύτη μου. Ολα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Ευτυχώς τον κράτησαν οι υπόλοιποι θαμώνες, διαφορετικά δεν ξέρω που θα είχε φτάσει. Στην κατάσταση που ήμουν, με αίματα στο πρόσωπο, κάλεσα τον προσωπικό μου οδηγό να έρθει να με απομακρύνει από εκεί. Βγαίνοντας από το κέντρο για να φύγω, ο ίδιος άνθρωπος που μου επιτέθηκε φώναζε και μαινόμενος με απειλούσε 'Θα σε κάνω, θα σε... '. Δεν τον ξέρω, δεν τον είχα ξαναδεί, ούτε έχω προηγούμενα με κανέναν. Ισως είχε πιει, σκέφτομαι πάλι καλά που δεν ήμουν στην πίστα. Μάλιστα, η Πωλίνα Απέργη κατηγορεί ανοιχτά και την αδιαφορία των πρώην-πλέον-εργοδοτών της απέναντι σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό.

«Από το μαγαζί δεν με προστάτεψαν, δεν με υπερασπίστηκαν. Δεν επενέβη κανείς. Για αυτό και σταμάτησα την συνεργασία αμέσως. Μου είπαν ότι ήταν συχνός πελάτης τους. Ζήτησα τα στοιχεία του για να κινηθώ νομικά, αλλά δεν τα έδωσαν. Θα προχωρήσω όμως με δικηγόρο. Θέλω να αναρρώσω και να ξεκουραστώ κάποιες ημέρες. Δεν το βάζω κάτω, θα συνεχίσω».

Βαρύ πένθος για τη Σάννυ Μπαλτζή! (photo)

Βαρύ πένθος για τη Σάννυ Μπαλτζή, με τη γνωστή τραγουδίστρια/μουσικοσυνθέτρια να μας ενημέρωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook πως η μεγάλη της αδερφή έφυγε από τη ζωή! Επίσης, βαρύ πένθος για τον γνωστό ηθοποιό, Χάρη Σώζο.

Μάλιστα θέλησε να την αποχαιρετίσει ανεβάζοντας ένα τραγούδι και γράφοντας ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

«Η μεγάλη μου ξαδέρφη έφυγε σήμερα … και πήρε μαζί της το πιο όμορφο καμμάτι των εφηβικών μου χρόνων. Αντίο κορίτσι μου. Ψυχή μου. Τζέσικά μου αγαπημένη. Ξεκουράσου.
Καλό ταξίδι.

“Τώρα αν κοιτάξεις στον ουρανό
θα δεις το άστρο της το πιο φωτεινό
μόνη δεν θα ‘ναι πια, γιατί εκεί ψηλά
έχει αστέρια πολλά

Ένα αστέρι είναι μια ζωγραφιά
για όποιον δεν ξέρει
μα αυτό το αστέρι που λάμπει εκεί ψηλά
είναι η Τζέσικα και ξέρει”», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της αποχαιρετώντας την ξαδέρφη της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share